Indrukwekkende trailer 'Raised by Wolves' van Ridley Scott!

Trailer 'Raised by Wolves' van Ridley Scott!

Later dit jaar verschijnt deze grote scifi-serie van Ridley Scott op HBO Max.

Bram de Groot, 25 augustus 2020 14:29

De nieuwe streamingdienst HBO Max is op dit moment alleen online in de States, maar het lijkt erop dat er niet te missen series op het betaalkanaal gaan verschijnen. Eén daarvan is Raised by Wolves bedacht door Aaron Guzikowski, schrijver van het script voor de film Prisoners uit 2013.
Raised by Wolves is onder meer geproduceerd door Ridley Scott (Alien, The Martian) en er zijn rollen voor acteurs als Travis Fimmel, Amanda Collin, Abubakar Salim en Winta McGrath. Dit zijn op Viking-ster Fimmel na helemaal geen grote namen, maar hopelijk weten zij deze sciencefiction dramaserie succesvol te maken.

Compleet nieuwe trailer!
Hieronder zie je een compleet nieuwe trailer voor Raised by Wolves die vanaf 3 september te streamen is op HBO Max. Overigens was de serie oorspronkelijk bedoeld om op TNT te verschijnen.


In Raised by Wolves hebben twee androïden de taak om mensenkinderen groot te brengen op een mysterieuze maagdelijke planeet. Terwijl de snelgroeiende mensenkolonie door religieuze verschillen dreigt te worden verscheurd, leren de androïden dat het beheersen van de overtuigingen van mensen een verraderlijke en moeilijke taak is.

Lees ook: Spectaculaire trailer 'Raised by Wolves' van Ridley Scott (Alien, The Martian)

Bron: HBO Max

Lees meer over: Raised by Wolves, Ridley Scott, Travis Fimmel, HBO Max

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws