search
Netflix onthult beelden 'Hill House'-opvolger 'The Haunting of Bly Manor'!
Series / Foto's

Netflix onthult beelden 'Hill House'-opvolger 'The Haunting of Bly Manor'!

Netflix komt met het volgende seizoen in de Haunting-Anthology Series.

In 2018 verscheen op Netflix de horrorserie The Haunting of Hill House en deze wist in korte tijd veel aandacht te krijgen. Het eerste seizoen in de bovennatuurlijk anthologie-horrorserie werd gemaakt en geregisseerd door Mike Flanagan, bekend van de films Gerald's Game (2017) en Doctor Sleep (2019).

Binnenkort verschijnt van Flanagan het tweede seizoen en die heet The Haunting of Bly Manor en dit seizoen is gebaseerd op het boek 'The Turn of the Screw' uit 1898 van Henry James.

Het verhaal gaat over een jonge gouvernante die door een man is ingehuurd om voor zijn nicht en neef te zorgen in het familielandhuis nadat de kinderen onder zijn hoede zijn gevallen. Aangekomen op het landgoed van Bly begint ze verschijningen te zien die het huis blijven lastigvallen.

Eerste foto's en poster!
Het tweede seizoen bestaat uit negen afleveringen en moet in het najaar van 2020 op Netflix verschijnen. Er zijn rollen voor Victoria Pedretti (als Dani), Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen (als Peter), Kate Siegel, T'Nia Miller en Rahul Kohli (als Owen). Hieronder zie je de eerste poster en een aantal foto's!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen