Netflix pakt uit met 6 nieuwe Scandinavische series in september!

September belooft een uitstekende maand te worden voor liefhebbers van Scandinavische misdaadseries...

Geoffrey Ketels, 27 augustus 2020 16:53

De maand september brengt heel wat moois voor mensen die houden van Scandinavische dramaseries. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat er volgende maand 6 nieuwe series aan haar aanbod zullen worden toegevoegd.
Heel wat Scandinavische series die de voorbije tijd zijn verschenen hebben het echt uitstekend gedaan. Niet verwonderlijk ook, want ze stralen stuk voor stuk kwaliteit uit. The Bridge en Bordertown zijn slechts twee series van Scandinavische bodem die er in zijn geslaagd om vriend en vijand te verrassen. Ook Netflix blijkt fan te zijn van onder meer Deense en Zweedse series. Zij gaat er in september namelijk maar liefst 6 nieuwe aan haar aanbod toevoegen.

6 nieuwe toppers
De namen die door Netflix zullen worden toegevoegd zijn ook niet van de minste. In eerste instantie gaat het om de Deense producties Norskov en Deliver Us. De meeste nieuwe producties komen echter uit Zweden en luisteren naar namen zoals The Truth Will Out, The Lawyer, Rebecka Martinsson en Moscow Noir. Al deze verschillende series krijgen op de gespecialiseerde website IMDB prima scores waardoor ze zeker het ontdekken waard zijn.

Eén ding staat in ieder geval vast, ben jij ook iemand die helemaal weg is van Scandinavische series? Dan heb je vanaf 1 september heel wat nieuwe series om aan je kijklijst toe te voegen!

Lees meer over: Scandinavische serie, Scandinavische series, serie, series, Netflix

Populair nieuws