search
Carice van Houten stuurt eerste trailer van 'Red Light' de wereld in
Series / Nieuws

Carice van Houten stuurt eerste trailer van 'Red Light' de wereld in

Fans verwachten dat de eerste afleveringen nu ook snel te zien zullen zijn op de Nederlandse televisie...

Het gebeurt niet vaak meer dat Carice van Houten in het Nederlands acteert. Toch is dat wel degelijk wat ze gaat doen in de aankomende productie Red Light. De actrice stuurde alvast zelf de eerste trailer van de nieuwe serie de wereld in.

Red Light is de nieuwste samenwerking tussen van Houten en Halina Reijn. De twee staan er om bekend hechte vriendinnen te zijn en maakten in het verleden ook al samen de film Instinct. Voor de nieuwe serie Red Light geldt dat ze zal bestaan uit in totaal tien afleveringen.

Dat er nu ook een eerste trailer van de serie bestaat is goed nieuws voor de fans. Zij vroegen zich namelijk al af of het project nog wel door zou gaan. De serie werd immers aangekondigd in november van vorig jaar, maar sinds die tijd bleef het angstvallig stil.

Eerste officiële trailer
Nu de eerste officiële trailer de wereld is ingestuurd is er natuurlijk weer licht aan het einde van de tunnel. Fans verwachten nu dan ook dat het lang niet lang meer zal duren vooraleer de eerste afleveringen op de Nederlandse televisie te zien zullen zijn. Carice zelf lijkt alvast zeer enthousiast te zijn. Zij stelde bij de lancering van haar teaser op Instagram nog; "We hebben het weer geflikt Halina!".

Wanneer de nieuwe serie precies zal verschijnen en waar ze nu exact over zal gaan is voorlopig nog niet bekend.

Lees ook: Seksscènes 'Red Light' met Carice van Houten aangepast
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen