Verhalen over ruzie 'Star Trek' kloppen niet?

Verhalen over ruzie 'Star Trek' kloppen niet?

William Shatner schuift alle opmerkingen van George Takei ver van zich.

Jim Pedd, 29 augustus 2020 om 16:13

William Shatner reageert op sociale media op het verhaal van George Takei over ruzie op de set van Star Trek. Volgens Takei waren er nogal wat spanningen, specifiek als het ging om het aantal brieven van fans die sommige castleden kregen.
Volgens Takei had het ermee te maken dat Spock het publiek intrigeerde en “dat vrouwen dachten: ‘ik ben degene die hem wel opgewonden kon krijgen’. En het aantal brieven van Leonard [Nimoy] was zo hoog, dat het zorgde voor een onzekerheid.” Maar dat is volgens Shatner totale waanzin.

Lees ook: Captain Kirk toch weer terug voor meer 'Star Trek'?

Niks aan de hand
Volgens Shatner was er niets aan de hand. “George heeft een nieuwe hobby nodig. Nu verzint hij dingen. We kregen nooit de brieven van fans te zien. Dat is waarom er zoveel foto’s getekend waren door secretaresses. En we zagen George nauwelijks. Hij was er op z’n meest eens per week, dus hoe kan hij dit weten? De enige persoon die jaloers is, is George.”

Lees ook: Waarom verzweeg Spock zijn zus in 'Star Trek'?

Wat er ook is, het moge duidelijk zijn dat het volgens Shatner allemaal meevalt. De acteur publiceerde zelfs een boek, Leonard: My Fifty-Year Friendship with a Remarkable Man.



Lees meer over: Star Trek, George Takei, William Shatner, Leonard Nimoy

Informatie over de serie: Star Trek

Populair nieuws