Eerste castleden voor 'Vikings: Valhalla'!

Eerste castleden voor 'Vikings: Valhalla'!

Goed nieuws voor fans van de serie Vikings, de eerste castleden zijn al gevonden!

Jim Pedd, 30 augustus 2020 om 12:09

Veel weten we nog niet over Vikings: Valhalla, maar vandaag zijn er wel al drie acteurs gecast in de serie. De hoofdrollen worden straks gespeeld door Yvonne Mai, Bill Murphy en Ethan Dillon.
Enkel van Mai en Murphy weten we wie zij spelen. Het gaat om personages met de namen Merin en Odgar. Wie dat precies zijn? Dat is nog onduidelijk, net als heel veel over de serie nog onbekend is op dit moment. De show wordt in elk geval gemaakt door Michael Hirst, wat in elk geval fijn nieuws is voor de fans.

Lees ook: Netflix-serie 'Vikings: Valhalla': Dit moet je weten

Het verhaal
De serie speelt zich een eeuw na de gebeurtenissen in Vikings af. We volgen daarmee het einde van de Viking-tijd, vooral omdat Engeland eindelijk succesvol op weet te staan tegen de vele invasies van Vikingen. Op het moment dat de serie begint, overlijdt koning Edward en zijn er drie troonopvolgers die dat wel zien liggen en de troon voor zichzelf willen claimen.

Net als bij Vikings, volgen we ook nu bekende historische figuren, waaronder Leif Erikson, Freydis Eiriksdottir, King Harold Godwinson en William the Conquerer.

Lees meer over: Vikings Valhalla, Yvonne Mai, Bill Murphy, Ethan Dillon, Vikings, Michael Hirst

Populair nieuws