Nieuw op Netflix: De brute misdaadserie 'The Lawyer'

De serie komt van de hand van de makers van 'Marcella' en 'The Bridge'...

Geoffrey Ketels, 31 augustus 2020 16:02

Wie wel te vinden is voor een leuke misdaadserie van Scandinavische bodem zit vanaf 1 september weer helemaal goed bij Netflix! Dan verschijnt namelijk het eerste seizoen van The Lawyer op de streamingdienst!
The Lawyer is een Zweeds-Deense thriller die het verhaal vertelt van Frank Nordling. Nordling is een advocaat die als kind getuige was van de moord op zijn ouders. Op een zeker ogenblik komt hij er achter dat één van de cliënten van het advocatenbureau waarvoor hij werkt betrokken was bij de moord. Nordling besluit daarop om een briljant plan uit te werken met slechts één doel voor ogen, namelijk wraak nemen.

Bloedstollend plot
The Lawyer is uiteraard geen nieuwe serie. Het eerste deel verscheen dan ook reeds in het jaar 2018, maar wordt nu pas toegevoegd aan Netflix. Dit jaar verscheen overigens reeds het tweede seizoen van de reeks. Op de gespecialiseerde website IMDB kan ze in ieder geval rekenen op een mooie score van 7/10.

Ben jij ook iemand die een goede, Scandinavische misdaadserie of thriller wel weet te smaken? Dan is The Lawyer een serie die je absoluut gezien moet hebben. In ieder geval, het eerste seizoen verschijnt morgen, dinsdag 1 september 2020 op Netflix.


Lees meer over: The Lawyer, serie, series, Scandinavische serie, Scandinavische series, Netflix

Populair nieuws