search
Bekijk je eerste Netflix-series gratis én zonder account
Series / Streaming-diensten

Bekijk je eerste Netflix-series gratis én zonder account

Netflix maakt een deel van zijn content nu voor iedereen, overal, beschikbaar.

Netflix mag dan wel al de koning van de streamingwereld zijn: het wil alleen maar meer abonnees. En dus is nu de pagina Netflix.com/watch-free gelanceerd, alwaar je een aantal series (en ook films natuurlijk) gratis kan bekijken.

Wat series betreft, gaat het "om de eerste aflevering van een aantal van onze meest populaire series", schrijft Netflix. Denk daarbij aan The Boss Baby: Back in Business van DreamWorks Animation, maar ook aan Stranger Things, When They See Us en Our Planet.

Meer mensen trekken
Netflix wil op deze manier meer abonnees aantrekken. "We zoeken altijd naar nieuwe marketingtechnieken om nieuwe abonnees aan te trekken en hen een geweldige Netflix-ervaring te bieden," aldus een woordvoerder tegen de Indiase techsite Gadgets360, die de pagina wist te ontdekken.

De gratis titels kan je enkel op je computer of op een Android-apparaat bekijken. Het is niet mogelijk om de gratis content te streamen op een aangesloten televisieplatform. Overigens verandert het aanbod zo nu en dan volgens Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen