search
Waarom 'The Mandalorian' zo geweldig is volgens schurk-acteur Giancarlo Esposito
Series / Nieuws

Waarom 'The Mandalorian' zo geweldig is volgens schurk-acteur Giancarlo Esposito

Giancarlo Esposito (Breaking Bad) legt uit waarom de Star Wars-serie zo supergaaf is om in te spelen.

Volgende maand moet op Disney+ het tweede seizoen van The Mandalorian van start gaan. Het wachten is nog steeds op de trailer. Gelukkig heeft Disney ons al verzekerd dat The Mandalorian geen vertraging oploopt door de coronacrisis.

In gesprek met TV Insider sprak Giancarlo Esposito, ook bekend uit Breaking Bad, over de serie en hij verklapte waarom hij het zo gaaf vindt om in de Star Wars-serie te spelen.

"Ja, seizoen 2 komt eerder uit dan je denkt. Ik hou ervan om in de wereld van Mando te spelen omdat het zich in de wereld van mythen afspeelt. De kracht van een mythe en mythologie speelt een grote rol in deze live-action ruimtewestern en we hebben nog nooit elke week kunnen afstemmen op een show als deze.

Lees ook: Succes Baby Yoda in 'The Mandalorian' overweldigde iedereen

Ik vind het geweldig dat de serie een de reis van de held verbeeldt. Dat is wat Mando's reis is. Wat moet hij opgeven om het kind te beschermen? Waarom beschermt hij het kind? Wat levert het hem op? Ik vind het geweldig dat hij is gekoppeld aan Baby Yoda waarvoor hij in dienst moet zijn."

Terugkeer slechterik Moff Gideon
Uiteraard keert Esposito terug als de slechterik Moff Gideon die in de laatste aflevering van seizoen één de Darksaber hanteerde. De grote vraag is nu hoe het avontuur van Pedro Pascals Din Djarin a.k.a. de Mandalorian verdergaat, en of we te zien krijgen wie die Baby Yoda nou eigenlijk is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen