search

Ons nieuws van dinsdag 1 september 2020

Mariah Carey bekende zwangerschap onder zware druk Ellen DeGeneres
Series / Celebrity

Mariah Carey bekende zwangerschap onder zware druk Ellen DeGeneres

Weer een celebrity met een bekentenis, de problemen stapelen zich op voor Ellen DeGeneres

De problemen stapelen zich op voor Ellen DeGeneres met meer en meer bekentenissen van beroemdheden. Nu is Mariah Carey uit de school geklapt over haar interview in 2008 met DeGeneres, dat ze onder druk bekende zwanger te zijn. Die zwangerschap verliep uiteindelijk niet goed, en Carey heeft "het moeilijk heeft gehad om met de nasleep".

In een clip van The Ellen DeGeneres Show die de afgelopen maanden opnieuw op sociale media circuleert, zette de host Carey onder druk om haar zwangerschap te bevestigen. Dit deed ze door de zangeres aan te moedigen champagne te drinken.

"Ik voelde me buitengewoon ongemakkelijk, dat is alles wat ik kan zeggen", vertelde Carey in een nieuw interview. "Ik heb echt moeite gehad om met de nasleep om te gaan."

In de video leek Carey zich al ongemakkelijk te voelen en probeerde ze het aanbod beleefd te weigeren.

Lees ook: Super ongemakkelijk interview bij 'Ellen' met Amerikaanse actrice

"Ik kan niet geloven dat je me dit aandoet Ellen ... Dit is groepsdruk", zei de zangeres in de clip. Ze deed toen alsof ze een slok nam, waardoor DeGeneres uitriep: "Je bent zwanger!"

Carey kreeg later een miskraam, die ze pas jaren later onthulde toen ze aankondigde dat ze weer zwanger was. Zij en toenmalige echtgenoot Nick Cannon verwelkomden een tweeling in 2011.

"Ik was nog niet klaar om het aan iemand te vertellen, want ik had een miskraam gehad," aldus Carey. "Ik wil niemand die al onder een spreekwoordelijke bus wordt gegooid, gooien, maar het was voor mij geen goed moment."

Het lijkt erop dat Carey het sindsdien goed heeft gemaakt met de komiek, aangezien ze sinds het interview van 2008 nog vijf keer bij Ellen te gast was.

DeGeneres en de producenten van de show hebben onlangs te maken gehad met beschuldigingen dat ze een giftige werkplek koesterden, wat leidde tot een intern onderzoek door WarnerMedia, drie senior producers die de show verlieten, en de gastheer die zich meerdere keren verontschuldigde bij haar personeel. Medio augustus kregen medewerkers ook te horen dat ze nieuwe voordelen zouden ontvangen, waaronder betaald verlof en een genereus medisch verlofbeleid.

Lees ook: Gerommel bij Ellen DeGeneres Show gaat door
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegt deze series nieuw toe in september
Series / Featured

Disney+ voegt deze series nieuw toe in september

Dit is straks allemaal nieuw te zien op streamingdienst Disney+! Check hier het overzicht.

Deze maand voegt Disney+ een aantal nieuwe titels toe. We zetten in dit overzicht voor je op een rij wat er allemaal nieuw zal zijn aan series. Op onze zustersite Filmtotaal tref je een soortgelijk overzicht met nieuwe films aan.

EARTH TO NED (1 seizoen):
Ned is een blauw buitenaards wezen. Samen met zijn luitenant Cornelius wordt hij naar planeet Aarde gestuurd om te kijken of hun soort de planeet eventueel zou willen aanvallen en veroveren. Maar Ned en Cornelius raakten al snel geobsedeerd met de pop culture van de Aarde en zijn nu de presentatoren van een eigen talkshow geworden!
Vanaf vrijdag 4 september te streamen.



BECOMING (1 seizoen):
Deze documentaireserie focust zich op de opvoeding van enterainers, muzikanten en atleten. Elke aflevering draait om weer een andere beroemdheid en bezoekt bijvoorbeeld zijn thuisstad, belangrijke plekken uit het verleden en er wordt gesproken met familie, vrienden, docenten en anderen.
Vanaf vrijdag 18 september te streamen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'The Mandalorian' zo geweldig is volgens schurk-acteur Giancarlo Esposito
Series / Nieuws

Waarom 'The Mandalorian' zo geweldig is volgens schurk-acteur Giancarlo Esposito

Giancarlo Esposito (Breaking Bad) legt uit waarom de Star Wars-serie zo supergaaf is om in te spelen.

Volgende maand moet op Disney+ het tweede seizoen van The Mandalorian van start gaan. Het wachten is nog steeds op de trailer. Gelukkig heeft Disney ons al verzekerd dat The Mandalorian geen vertraging oploopt door de coronacrisis.

In gesprek met TV Insider sprak Giancarlo Esposito, ook bekend uit Breaking Bad, over de serie en hij verklapte waarom hij het zo gaaf vindt om in de Star Wars-serie te spelen.

"Ja, seizoen 2 komt eerder uit dan je denkt. Ik hou ervan om in de wereld van Mando te spelen omdat het zich in de wereld van mythen afspeelt. De kracht van een mythe en mythologie speelt een grote rol in deze live-action ruimtewestern en we hebben nog nooit elke week kunnen afstemmen op een show als deze.

Lees ook: Succes Baby Yoda in 'The Mandalorian' overweldigde iedereen

Ik vind het geweldig dat de serie een de reis van de held verbeeldt. Dat is wat Mando's reis is. Wat moet hij opgeven om het kind te beschermen? Waarom beschermt hij het kind? Wat levert het hem op? Ik vind het geweldig dat hij is gekoppeld aan Baby Yoda waarvoor hij in dienst moet zijn."

Terugkeer slechterik Moff Gideon
Uiteraard keert Esposito terug als de slechterik Moff Gideon die in de laatste aflevering van seizoen één de Darksaber hanteerde. De grote vraag is nu hoe het avontuur van Pedro Pascals Din Djarin a.k.a. de Mandalorian verdergaat, en of we te zien krijgen wie die Baby Yoda nou eigenlijk is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Supernatural': het einde is nu echt in zicht!
Series / Trailer

Trailer 'Supernatural': het einde is nu echt in zicht!

Begin oktober start Supernatural aan de allerlaatste afleveringen. Daarna is het echt voorbij.

Begin oktober start The CW met het uitzenden van de allerlaatste afleveringen van de bovennatuurlijke successerie Supernatural die in 2005 startte en uiteindelijk een dikke 300 afleveringen opleverde verspreid over 15 seizoenen.

Op 8 oktober verschijnt de aflevering "Last Holiday" en deze is de eerste in een reeks van zeven afrondende afleveringen. De laatste aflevering verschijnt op 19 november en heet "The Long Road Home". Hieronder de 'Season Return Extended Trailer' met de titel Run Baby Run.



Lees ook: Uitzenddatum seriefinale 'Supernatural' eindelijk bekend

Uiteraard zien we in het seizoen weer acteurs Jared Padalecki als Sam Winchester en Jensen Ackles als Dean Winchester. En we mogen Alexander Calvert als Jack Kline / Belphegor en Misha Collins als Castiel niet vergeten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gruwelijke trailer 'Hill House'-opvolger 'The Haunting of Bly Manor' van Netflix!
Series / Blu-ray Review

Gruwelijke trailer 'Hill House'-opvolger 'The Haunting of Bly Manor' van Netflix!

Het tweede seizoen in de Haunting-horrorserie van Netflix. Binnenkort te zien op de streamingdienst.

Nadat we een paar dagen geleden al de eerste poster en foto's kregen te zien uit de opvolger van de horrorserie The Haunting of Hill House zie je hieronder nu de teaser trailer voor The Haunting of Bly Manor.

De trailer laat de eerste bewegende beelden zien uit het tweede seizoen van de Haunting-anthologieserie. Dit keer is het seizoen gebaseerd op het boek 'The Turn of the Screw' uit 1898 van Henry James.

Lees ook: Netflix onthult beelden 'Hill House'-opvolger 'The Haunting of Bly Manor'!

Eerste trailer The Haunting of Bly Manor
Met rollen voor Victoria Pedretti (als Dani), Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen (als Peter), Kate Siegel, T'Nia Miller en Rahul Kohli (als Owen) gaat dit seizoen over een jonge gouvernante die door een man wordt ingehuurd om voor zijn nicht en neef te zorgen die onder zijn hoede zijn gevallen. Ze wonen in het familielandhuis en eenmaal aangekomen op het landgoed van Bly begint de gouvernante spoken te zien. Spooky!

The Haunting of Bly Manor staat op 9 oktober op Netflix met negen afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-finale krijgt een nieuwe promo
Series / Video/clip/featurette

'The Walking Dead'-finale krijgt een nieuwe promo

The Walking Dead brengt ons in oktober dan eindelijk de finale van het tiende seizoen.

Er is nog een promo vrijgegeven voor de finale van het tiende seizoen van The Walking Dead. Die finale is enige maanden uitgesteld vanwege het coronavirus, maar komt er nu snel aan.

En dat brengt een behoorlijk spannende en dodelijke finale met zich mee. Daar waarschuwt Daryl voor: "We gaan het niet allemaal redden", zegt hij. Het is een waarschuwing voor zijn vrienden, die samen met hem proberen te overleven door zich als Walkers te vermommen.

Lees ook: Niemand durfde 'The Walking Dead' te maken

Tiende seizoen
Het tiende seizoen van The Walking Dead gaat nog gruwelijk eindigen. De Whisperer War gaat gelukkig nu wel tot een einde komen, want Beta en zijn horde aan Walkers neemt het nu op tegen de groep overlevenden van Daryl. Beta is ook echt gebrand op wraak, want hij wil de dood op zijn leider Alpha wreken.

Lees ook: Carl Grimes terug voor 'The Walking Dead'?

De finale, A Certain Doom, is op 4 oktober te zien op AMC. Die finale zou natuurlijk maanden geleden al te zien zijn, maar werd uitgesteld omdat de crew door het coronavirus niet naar het kantoor van Warner Bros. mocht gaan, waar de nodige apparatuur staat om de boel af te kunnen maken.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix cancelde veel series al na één seizoen
Series / Streaming-diensten

Netflix cancelde veel series al na één seizoen

Het is een ware slachting onder de series die Netflix allemaal maakt.

Netflix heeft de laatste weken met een boel boze fans te maken gehad. De streamingdienst cancelde onder meer de series I Am Not Okay With This en The Society en deed dat al na slechts één seizoen. Maar het zijn lang niet de enige series die snel gestopt zijn door Netflix.

De streamingdienst geeft dit jaar maar liefst 20 miljard dollar uit aan films en series. Maar de coronacrisis heeft overal effect op, en dus ook Netflix. Dat is schijnbaar een van de voornaamste redenen waarom de dure science fiction serie Altered Carbon stopgezet is na twee seizoenen.

Eén seizoen
Netflix blijkt de afgelopen tijd behoorlijk wat series al snel stopgezet te hebben. Het gaat om series van heel wat verschillende genres, van fantasy tot drama, thriller, reality en komedie. Bekijk hieronder een lijstje met enkele slachtoffers:
The Get Down
Gypsy
The Good Cop
Girlboss
Seven Seconds
Everything Sucks!
The Joel McHale Show with Joel McHale
The Break with Michelle Wolf
All About the Washingtons
Chambers
Tuca & Bertie
No Good Nick
Daybreak
AJ & the Queen
Messiah
V-Wars

October Faction
Turn Up Charlie
Astronomy Club
Next in Fashion
The Society
I Am Not Okay with This
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volledige trailer 'We Are Who We Are' van HBO en Luca Guadagnino
Series / Trailer

Volledige trailer 'We Are Who We Are' van HBO en Luca Guadagnino

Prachtige nieuwe beelden van de veelbelovende serie van regisseur Luca Guadagnino.

Na een eerder verschenen teaser, heeft HBO Max nu een volledige trailer vrijgegeven van We Are Who We Are, een serie van de getalenteerde regisseur Luca Guadagnino (Call Me By Your Name, Suspiria). Op 14 september a.s. wordt de eerste aflevering uitgezonden.

Lees ook: Indrukwekkende eerste trailer HBO-serie 'We Are Who We Are'

In de achtdelige serie volgen we twee Amerikaanse tieners (Jack Dylan Grazer en Jordan Kristine Seamonn) die, samen met hun ouders, op een Amerikaanse militaire basis in Italië wonen.

Alleskunnder Guadagnino
Naast de eerder genoemde Grazer en Seamonn is er in We Are Who We Are ook een rol weggelegd voor Chloe Sevigny. Duizendpoot Guadanino schrijft het script, regisseer en doet dienst als showrunner. Paolo Giordano en Francesca Manieri schrijven mee aan het script. Guadagnino (daar is ie weer!) produceert daarnaast samen met Lorenzo Mieli, Mario Gianani, Elena Recchia, Nick Hall, Sean Conway en Francesco Melzi d'Eril.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe maakte 'Watchmen' het allergaafste moment?
Series / Nieuws

Hoe maakte 'Watchmen' het allergaafste moment?

Watchmen doet iets zeer gedurfds. Maar hoe heeft men dat dan voor elkaar gekregen?

Watchmen van Damon Lindelof is een bijzondere serie. Hij is zowel ver verwijderd van de wereld van de graphic novel van Alan Moore, als er duidelijk aan toegewijd. Een van de regisseurs vertelde tijdens een interview over een van de meest iconische momenten uit de graphic novel en hoe dat verfilmd is.

In de graphic novel wordt New York City aangevallen door een gigantische octopus, die op Time Square ligt. Die is daarheen geteleporteerd door Ozymandias, die daarmee de wereld bij elkaar wil brengen. Een opzet die slaagt, maar in de film van Zack Snyder uit 2009 niet getoond werd. De serie durfde het gelukkig wel aan en dat leverde bovenstaand onvergetelijk beeld op.

Lees ook: 'Watchmen' lost het laatste grote mysterie op

Hoe dan!?
Regisseur Steph Green vertelde hoe de boel gemaakt is. "De camera hing aan een gigantische zipline, die weg bewoog van het gezicht van een jonge knul die roept: 'Wat is er gebeurd!?' En beweegt dan heel snel terug over alle verwoesting. Dan zie je een gigantisch reuzenrad, en dat is volledig met VFX gemaakt. Zodra je daar aangekomen bent, bevind je je echt in het land van VFX."

Lees ook: Bizar veel Emmy-nominaties voor 'Watchmen' en 'The Mandalorian'!

"Het is allemaal zo gemaakt, dat je precies de afstand naar Time Square aflegt waar de octopus terecht kwam. En de camera beweegt daar naartoe en voor het VFX-team was het echt heel erg leuk om te conceptualiseren hoe we de octopus zouden onthullen."

Bekijk hier de scène:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ komt met een fijne nieuwe functie
Series / Streaming-diensten

Disney+ komt met een fijne nieuwe functie

Group Watch komt snel naar ons toe en daarmee wordt Disney+ weer wat completer.

Terwijl Hollywood probeert om te gaan met de wereld van het coronavirus, werken contentaanbieders aan hun aanbod. Zo horen we nu dat Disney+ ook werkt aan een nieuwe functie; eentje waarbij zijn gebruikers in groepen samen kunnen kijken.

De functie, Group Watch, zou heel nuttig kunnen zijn als je vanwege het coronavirus een tijdje thuis moet blijven. De site Disney Plus Informer meldt nu dat er in de broncode van het platform een nieuwe functie verborgen is. Group Watch maakt het voor gebruikers mogelijk om anderen uit te nodigen en zo samen een film of serie te kijken.

Chat en emoji
Volgens het bericht van Disney Plus Informer, is het zo dat je ook kunt chatten met elkaar en je kan emoji naar elkaar sturen. Op die manier kan je dus interactie met elkaar hebben tijdens het kijken van de film of serie waarvan je wil genieten.

Verder horen we dat er tot zeven mensen kunnen kijken naar een Group Watch.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-ster beschuldigt makers van seksisme
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster beschuldigt makers van seksisme

Er lijkt iets niet helemaal lekker te zijn gegaan tijdens de opnames van de HBO-hit.

Actrice Emilia Clarke vertelt dat de actrices die meewerkten aan Game of Thrones niet van dezelfde behandeling konden genieten als de acteurs. Volgens haar kregen haar mannelijke collega's bepaalde luxes op de set die zijzelf en haar vrouwelijke collega's niet kregen.

Clarke vertelde tijdens het Edinburgh TV Festival afgelopen week dat haar mannelijke co-sterren een koelsysteem in hun wollen pakken hadden. Dat had zijzelf dan weer niet. "Die mannen uit de Night's Watch, Jon Snow, dragen continu een wollen mammoet. Dus als we dingen in een warm land opnemen, dan hebben ze kleine pompjes met een kleine generator in hun kostuum, waarbij koud water in van die pijpjes terecht komt, zodat ze een beetje afgekoeld konden worden."

Lees ook: Ook deze 'Game of Thrones'-acteur vond het einde teleurstellend

Niet voor de vrouwen
Dat was er niet voor de vrouwen. "De meisjes kregen dat niet. Het enige dat ik kreeg, was dat ze de achterkant van mijn pruik optilden. Het is te moeilijk, ik heb een pruik op en daarvoor maken ze geen verkoelingspakken. Je moet zelf ijspakken op je lichaam leggen."

Lees ook: 'Game of Thrones'-schrijver boekt eindelijk voortgang met laatste boek

De acht seizoenen van de serie zijn nu te streamen op Ziggo Movies & Series XL.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek'-acteur ziet deze spin-off wel zitten
Series / Nieuws

'Star Trek'-acteur ziet deze spin-off wel zitten

George Takei ziet het al voor zich: een serie waarin Hikaru Sulu een hoofdrol heeft.

Sinds Captain Hikaru Sulu de boel redde in Star Trek IV: The Undiscovered Country, hopen fans al op een spin-off serie rond de stuurman van de Enterprise. En nu vertelt acteur George Takei dat hij het ook wel ziet zitten om terug te keren in de rol.

Hij sprak met StarTrek.com over de mogelijkheid van zo'n spin-off. In het licht van het succes van de serie Star Trek: Picard, ziet Takei het wel zitten om terug te keren. "Wat een goed idee! Zoals je weet, kreeg Sulu zijn eigen schip in Star Trek IV: The Undiscovered Country. De eerste scène is van een groot, prachtig ruimteschip dat de Excelsior heet, en dan zoomt de camera in op de brug en zie je de gloednieuwe kapitein vol zelfvertrouwen op de hoofdstoel zitten en elegant zijn kopje groene thee opdrinken: Captain Sulu."

Lees ook: Verhalen over ruzie 'Star Trek' kloppen niet?

Bedankt voor het redden
Sulu redt in de film niemand minder dan Captain Kirk. "Aan het eind zie je vanuit de brug van de Enterprise dat Captain Kirk naar het view screen voor hem kijkt, en zie je het gigantische beeld van Captain Sulu. Hij staat op en zegt: 'Bedankt dat je me gered hebt!' Waarop Sulu reageert: 'Goed om je nog eens in actie te zien, kapitein', waarna hij weer weg vliegt."

Lees ook: 'Star Trek'-acteur over spanningen op de set

Dus ja, wat Takei betreft, komt er een serie rond Captain Sulu. "Daarover schreven fans, die een spin-off serie genaamd The Excelsior with Captain Sulu wel zouden willen zien. Maar dat werd genegeerd door de bazen van Paramount, die de kans misten. Maar fans vonden het een geweldig idee en waarschijnlijk was het een gigantisch succes geweest."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mariama Diallo enorm uitdagend in bikini
Series / Hunks

Mariama Diallo enorm uitdagend in bikini

Het model is te zien in haar bikini op de prachtige Bahama's en speelt volgend jaar in een Disney-film.

Mariama Diallo is behoorlijk vaak te zien op prachtige plekken op de wereld, waar we maar al te graag zouden willen komen. Denk aan de Bahama's, Hawaii of Kaapstad. Daar poseert ze vaak in uitdagende lingerie of bikini's.

Waar Diallo heel lang eigenlijk alleen modellenwerk heeft gedaan, streeft ze tegenwoordig ook een carrière op het witte doek na. Met redelijk succes, want ze krijgt steeds meer rollen. Vooral vanaf volgend jaar lijkt het echt te gaan lukken.

Scary Movie 5
Mariama Diallo begon haar filmwerk met een cameo in Scary Movie 5, waar ze niet eens een credit voor kreeg. Gelukkig ging het daarna beter en kreegt ze datzelfde jaar een rolletje in een film van TLC: CrazySexyCool. Maar het gaat nu, in 2021, pas echt los, want volgend jaar zit ze naast Dwayne Johnson in de film Jungle Cruise van Disney.

Bekijk op Instagram een van de foto's van Mariama Diallo in een sexy bikini.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.