'NOS4A2' stopt er al na twee seizoenen mee

AMC maakt niet nog een derde seizoen van de serie die toch behoorlijk bizar was.

Jim Pedd, 02-09-2020 11:29

NOS4A2 keert niet terug voor een derde seizoen. De serie, gebaseerd op het boek van Joe Hill, over Victoria 'Vic' McQueen, een Strong Creative die de kracht heeft om de onsterfelijke kidnapper Charlie Manx op te sporen, stopt.
De boel kreeg twee seizoenen, elk met een ander verhaal. Na het eerste seizoen, kregen we een tweede reeks te zien waarin Manx wraak wil nemen op Vic en haar zoon, Bruce Wayne McQueen. Dat tweede seizoen eindigde op 23 augustus en nu blijkt dat AMC er geen derde van wil maken.

Lees ook: Eerste foto's tweede seizoen vampierserie 'NOS4A2'

Geen derde seizoen
Dat laat showrunner Jami O'Brien op sociale media weten. Hij bedankte zijn vast en crew "voor het maken van twee seizoenen van het bizarre en het verwonderlijke. Ik ga het missen om iedereen weer in Little Rhody te zien dit jaar, maar ben echt trots op wat wij samen hebben neergezet."

Lees ook: Teaser 'NOS4A2': er komt iets engs aan

Hij bedankt verder ook de kijker: "iedereen die gekeken heeft - en vooral iedereen die ons elke week weer heeft zitten twitteren. Jullie hebben onze zondagavonden tot iets heerlijks opgetoverd. Ik hoop het ooit weer met jullie te mogen doen."Lees meer over: NOS4A2, AMC, Joe Hill

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix