search

Ons nieuws van woensdag 2 september 2020

Gave trailer 'Jurassic World'-serie van Netflix!
Series / Trailer

Gave trailer 'Jurassic World'-serie van Netflix!

Deze Jurassic World-animatieserie van Netflix laat ons Camp Cretaceous zien.

In juli verschenen de eerste beelden uit Jurassic World: Camp Cretaceous, de animatieserie die een verlengstuk is van de bekende Jurassic World-franchise die volgend jaar aangevuld moet worden met een compleet nieuw bioscoopavontuur. Hieronder zie je de eerste volledige trailer voor Camp Cretaceous!

Camp Cretaceous introduceert zes tieners. Zij zijn op avonturenkamp aan de andere kant van Isla Nublar, het bekende eiland waarop de dino's leven in het Jurassic World-attractiepark.

De tieners beleven plots een heel ander, groots avontuur als er dino's uitbreken en chaos veroorzaken in het park. Het gezamenlijk doel: ontsnappen aan een vroege, pijnlijke dood.



Deze maand op Netflix
Jurassic World: Camp Cretaceous heeft acht afleveringen en draaft de Nederlandse titel Jurassic World: Kamp Krijtastisch. Op 18 september zet Netflix de serie online, uiteraard ook met Nederlandse stemmen! En ook een nieuw affiche:

Lees ook: Netflix onthult trailer 'Jurassic World'-serie

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk: datum 'The Mandalorian' seizoen 2 bekend!
Series / Nieuws

Eindelijk: datum 'The Mandalorian' seizoen 2 bekend!

De startdatum voor het tweede seizoen van The Mandalorian is onthuld door Disney+.

Met de lancering van Disney+ verleden jaar november startte ook het eerste seizoen van de Star Wars-serie The Mandalorian. Hierin maakten we kennis met heel wat gave nieuwe en bekende personages, met uiteraard als klap op de vuurpijl Baby Yoda. Nu is bekend wanneer seizoen twee start op de streamingdienst.

Disney+ heeft onthult dat op 30 oktober de eerste van de in totaal negen afleveringen wordt uitgezonden. Helaas is er nog geen trailer en het is ook nog niet bekend wanneer deze verschijnt.


Lees ook: Waarom 'The Mandalorian' zo geweldig is volgens schurk-acteur Giancarlo Esposito

In het nieuwe seizoen gaan we in ieder geval weer naar "a galaxy far, far away...." om te zien hoe het avontuur van Din Djarin a.k.a. de Mandalorian (Pedro Pascal, Baby Yoda en de slechterik Moff Gideon (Giancarlo Esposito) en zijn Darksaber verdergaat en dit avontuur begint dus op 30 oktober! Hieronder het nieuwe serielogo, inclusief "The Child".

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Makers 'Sex and the City' komen met nieuwe veelbelovende Netflix-serie
Series / Nieuws

Makers 'Sex and the City' komen met nieuwe veelbelovende Netflix-serie

De eerste trailer van de nieuwe serie werd ondertussen al de wereld ingestuurd...

De makers van succesvolle series zoals Sex and the City en Younger komen nu met een geheel nieuw project. De nieuwe serie luistert naar de naam Emily in Paris en belooft wederom een absolute schot in de roos te worden.

In de serie Emily in Paris volgen we (hoe kan het ook anders) Emily, een marketing executive uit Chicago die er op een bepaald ogenblik voor kiest om haar leven een compleet nieuwe wending te geven. Ze beslist dan ook om haar droom na te gaan jagen in de Franse hoofdstad Parijs. Haar leven hier verloopt echter alles behalve van een leien dakje en de jongedame krijgt flink wat te verduren.

2 oktober
Het was de hoofdrolspeelster van de nieuwe Netflix-serie, namelijk Lily Collins die op Instagram het volgende aangaf; "Ik ben bijzonder blij dat ik eindelijk mijn nieuwe serie mag aankondigen. Op 2 oktober gaat namelijk de serie Emily in Paris in première op Netflix. Ik hoop dat jullie net zo verliefd zullen worden op het verhaal en mijn personage als ik".

Wil je graag alvast even de officiële teaser voor de serie bekijken? Dan kan dat hieronder!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De langverwachte serie 'Young Wallander'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De langverwachte serie 'Young Wallander'

De serie wordt bestempeld als één van de absolute must-sees van deze maand...

De langverwachte serie Young Wallander is vanaf morgen, woensdag 3 september 2020 eindelijk te zien op Netflix. De serie is gebaseerd op de bijzonder succesvolle misdaadromans van Henning Mankell.

Oplettende lezers zullen weten dat het niet voor het eerst is dat er een serie wordt gemaakt over Kurt Wallander. In het verleden werd er dan ook reeds een serie gelanceerd die bestond uit 32 afleveringen. Deze afleveringen werden verdeeld over drie seizoenen en werden uitgezonden op NPO2.

Compleet anders
De nieuwe Netflix-original Young Wallander belooft compleet anders te worden. De serie gaat dan ook over zowel de persoonlijke als de professionele ervaringen van Kurt Wallander als prille twintiger en als beginnend agent. De cast bestaat uit een mengeling van Britse en Zweedse acteurs.

In de gloednieuwe serie over het leven van Wallander zien we onder meer hoe hij een tiener niet kan redden van een vreselijke aanval. Als gevolg van de gebeurtenis kampt Wallander met enorme schuldgevoelens. Toch zal hij deze een plaats moeten zien te geven, want de misdaad in Zweden slaapt nooit!

De gloednieuwe Netflix-original Young Wallander is te bekijken op de streamingdienst vanaf 3 september 2020. Hieronder tref je alvast een voorsmaakje aan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie over berucht muziekfestival op komst
Series / Nieuws

Netflix-serie over berucht muziekfestival op komst

De nieuwe docureeks zal gaan over het beruchte Woodstock muziekfestival...

Er is door de jaren heen heel wat gezegd en geschreven over het beruchte Woodstock festival uit het jaar 1999. Nu gaat Netflix heel wat van deze zaken in beeld brengen in een gloednieuwe docureeks die ze heeft aangekondigd.

Woodstock werd voor het eerst gehouden in het jaar 1969. Het verhaal rond dit festival is alom bekend. Voor de editie die 30 jaar later werd gehouden geldt dit heel wat minder. In eerste instantie leek deze editie goed georganiseerd te zijn. Al snel werd echter het tegenovergestelde duidelijk. Ondanks een prachtige affiche met namen zoals James Brown, Jamiroquai, Sheryl Crow, The Offspring, Rage Against the Machine, Korn, Limp Bizkit en Metallica (om er slechts een aantal te noemen) liep het festival al snel compleet in het honderd.

Enorme hitte
Aan de basis van het fiasco lag wellicht de enorme hitte waar de festivalgangers mee werden geconfronteerd. Deze hitte met temperaturen tot boven de 38 graden zorgde er voor dat bij veel mensen de stoppen doorsloegen. Dit gecombineerd met het feit dat de drankjes die werden aangeboden op het festivalterrein ongelofelijk duur waren geprijsd zorgde er voor dat de spanningen tussen de ruim 400.000 bezoekers aanzienlijk begonnen op te lopen. Tijdens het optreden van Limp Bizkit liep het uiteindelijk helemaal fout.

Het Woodstock festival uit 1999 biedt meer dan voldoende stof voor Netflix om er een boeiende docureeks van te maken. Voor de productie van de nieuwe serie doet 's werelds grootste streamingdienst een beroep op het productiehuis dat eerder reeds verantwoordelijk was voor Don't F**k with Cats en Fear City: New York vs. The Mafia. Het productiehuis heeft alvast de intentie om exact in beeld te brengen wat er zich tijdens die drie bewuste dagen allemaal heeft afgespeeld.

Wanneer de docureeks over Woodstock op Netflix te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lucifer' nu al van de troon gestoten op Netflix
Series / Nieuws

'Lucifer' nu al van de troon gestoten op Netflix

De serie Cobra Kai doet het nu al goed en is de nummer 1 op Netflix.

Netflix-serie Lucifer is nu al van de troon gestoten. En dat door een heel andere serie: Cobra Kai, die oorspronkelijk op YouTube Premium te zien was.

Cobra Kai stoot na een dikke week Lucifer van de troon, nadat de show op Netflix het record had gebroken voor het grootste openingsweekend van een Netflix-serie tot nu toe. Maar dat houdt niet lang stand, want nu al is Cobra Kai de nummer één op Netflix. Dat terwijl de show pas vrijdag op Netflix kwam te staan.

Lees ook: Grote verrassing in 'Lucifer' seizoen 5 komt door fans

Cobra Kai
Cobra Kai debuteerde op YouTube Premium, waar de boel meer dan tachtig miljoen keer bekeken werd. Een indrukwekkende prestatie, maar Netflix kon de boel voor een goede prijs overnemen en nu is de serie met een derde seizoen daar te zien.

Lees ook: 'Lucifer' beleeft ijzersterk debuut op Netflix

In de serie wordt het verhaal van Daniel LaRusso en Johnny Lawrence voortgezet. De twee zijn nu vaders van middelbare leeftijd en hebben een heel ander pad in hun leven gekozen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Forse tegenslag voor 'Law & Order'-fans
Series / Nieuws

Forse tegenslag voor 'Law & Order'-fans

Law & Order-fans zullen teleurgesteld zijn, want Christopher Meloni keert toch niet terug.

De terugkeer van acteur Christopher Meloni in wordt uitgesteld. De bedoeling was dat de acteur al in de eerste aflevering van het 22ste seizoen terug zou keren, maar dat doel wordt dus niet gehaald.

Afgelopen maart bleek dat Meloni voor het eerst in meer dan een decennium terug zou keren. Hij speelde een van de belangrijkste castleden - Elliot Stabler - en deed dat sinds 1999. Maar nadat onderhandelingen over een nieuw contract mislukten, stopte hij ermee. Maar nu keert hij dus terug, onder meer met een eigen serie, Organized Crime.

Lees ook: 'Law & Order: SVU' krijgt spin-off met oude bekende

Latere lancering
De gedachte was eerst om Meloni terug te brengen voor de première en zijn eigen serie daarna in te leiden. Maar dat plan gaat dus niet door. "We zullen Stabler niet herintroduceren, tot de première van zijn eigen serie Organized Crime", laat showrunner Warren Leight weten.

Lees ook: Richard Belzer keert terug naar Law & Order: SVU

De reden ligt vermoedelijk in de omstandigheden als gevolg van het coronavirus. Helaas moeten we dus nog even langer wachten.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Fresh Prince of Bel-Air' keert terug!
Series / Nieuws

'The Fresh Prince of Bel-Air' keert terug!

Ook deze serie is straks met een speciale aflevering op HBO Max te zien.

De serie The Fresh Prince of Bel-Air keert terug op HBO Max. Er wordt een speciale unscripted aflevering gemaakt van de komedie met Will Smith.

Voor de aflevering keert de volledige cast die de familie Banks speelde (althans, bijna helemaal, want James Avery overleed helaas) terug. Zij brengen ons een "grappige en emotionele avond vol muziek, dans en speciale verrassingsgasten, ter ere van de serie die zes seizoenen en 148 afleveringen te zien was."

Lees ook: Remake 'The Fresh Prince of Bel-Air' komt eraan!

10 september
De special ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van The Fresh Prince of Bel-Air wordt op 10 september opgenomen. Tegen Thanksgiving, dertig jaar na de première van de serie, is de aflevering dan eindelijk te zien.

Lees ook: Spin-off 'Fresh Prince of Bel-Air' in de maak

In de serie volgden we een alternatieve versie van Will Smith. Die verhuisde van een achterbuurt in Philadelphia naar zijn rijke oom en tante, om daar bij hen in te trekken en zijn leven weer op de rit te krijgen. Dat zorgt natuurlijk voor heerlijke momenten, waarin Smith helemaal niet past in de stijve familie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'NOS4A2' stopt er al na twee seizoenen mee
Series / Nieuws

'NOS4A2' stopt er al na twee seizoenen mee

AMC maakt niet nog een derde seizoen van de serie die toch behoorlijk bizar was.

NOS4A2 keert niet terug voor een derde seizoen. De serie, gebaseerd op het boek van Joe Hill, over Victoria 'Vic' McQueen, een Strong Creative die de kracht heeft om de onsterfelijke kidnapper Charlie Manx op te sporen, stopt.

De boel kreeg twee seizoenen, elk met een ander verhaal. Na het eerste seizoen, kregen we een tweede reeks te zien waarin Manx wraak wil nemen op Vic en haar zoon, Bruce Wayne McQueen. Dat tweede seizoen eindigde op 23 augustus en nu blijkt dat AMC er geen derde van wil maken.

Lees ook: Eerste foto's tweede seizoen vampierserie 'NOS4A2'

Geen derde seizoen
Dat laat showrunner Jami O'Brien op sociale media weten. Hij bedankte zijn vast en crew "voor het maken van twee seizoenen van het bizarre en het verwonderlijke. Ik ga het missen om iedereen weer in Little Rhody te zien dit jaar, maar ben echt trots op wat wij samen hebben neergezet."

Lees ook: Teaser 'NOS4A2': er komt iets engs aan

Hij bedankt verder ook de kijker: "iedereen die gekeken heeft - en vooral iedereen die ons elke week weer heeft zitten twitteren. Jullie hebben onze zondagavonden tot iets heerlijks opgetoverd. Ik hoop het ooit weer met jullie te mogen doen."


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-bedenkers en 'Last Jedi'-regisseur maken sci-fi serie voor Netflix
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-bedenkers en 'Last Jedi'-regisseur maken sci-fi serie voor Netflix

Drie van de meest bekritiseerde figuren uit de film- en tv-wereld komen samen voor een nieuw project!

Netflix laat opnieuw merken niet terug te deinzen voor grootse, gewaagde projecten. De streamingdienst heeft namelijk laten weten dat ze flink zullen investeren in de epische sci-fi serie The Three Body-Problem, die gebaseerd is op de Hugo Award winnende boekenreeks van de Chinese auteur Liu Cixin. David Benioff en D.B. Weiss, de bedenkers van de serie Game of Thrones, zullen het ambitieuze project samen met Alexander Woo maken voor Netflix.

In een gezamenlijk persbericht lieten Benioff en Weiss het volgende weten over hun betrokkenheid:

"Liu Cixins trilogie is de meest ambitieuze science-fiction reeks die we ooit hebben gelezen. Het verhaal begint in de jaren '60 en loopt tot het einde der tijden; van onze kleine blauwe planeet tot aan de grenzen van het universum. We kijken ernaar uit om de volgende jaren van ons leven volledig te wijden aan het tot leven brengen van deze geweldige verhalen."

Omstreden producenten
Weiss en Benioff werden in eerste instantie alom gevierd voor het maken van Game of Thrones, maar konden op hevige kritiek van fans rekenen bij met name de laatste twee seizoenen van de serie. Opmerkelijk is dan ook dat Rian Johnson, de regisseur van Star Wars: The Last Jedi, ook al zo'n omstreden project, ook heeft getekend als producent. Zullen de drie met The Three-Body Problem de meest cynische fans weer voor zich weten te winnen?

The Three-Body Problem gaat over een geheime militaire groepering die signalen de ruimte in stuurt om contact te leggen met buitenaardse wezens. Wanneer ze daarin slagen, leidt dit tot een dreigende invasie van een buitenaards ras dat een nieuwe thuisplaneet zoekt. Het nieuws van de invasie verdeelt de mensheid meer dan ooit tevoren."

Het is nog onbekend wanneer we The Three-Body Problem kunnen verwachten op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie rond Obi-Wan Kenobi krijgt opmerkelijk verhaal
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie rond Obi-Wan Kenobi krijgt opmerkelijk verhaal

Obi-Wan Kenobi krijgt echt een gave rol in de nieuwe serie voor Disney+.

De serie die rond Obi-Wan Kenobi wordt gemaakt voor Disney+, belooft wat te worden. Het laatste dat we gehoord hebben, is dat Ewan McGregor weer in de huid van de Jedi kruipt en dat naast hem ook Hayden Christensen weer te zien is als Anakin Skywalker.

Nu meldt Kessel Run Transmissions in een nieuwsbericht, dat de serie zich afspeelt over twee verschillende tijdsperiodes. De boel speelt zich sowieso af tussen Revenge of the Sith en A New Hope, en nu horen we dat er ook een aantal momenten zich afspelen tijdens de gebeurtenissen van de Clone Wars.

Lees ook: Darth Vader zit in Obi-Wan Kenobi serie

Twee tijdlijnen
De Star Wars-serie rond Obi-Wan Kenobi zou zich dus over twee verschillende tijdlijnen afspelen. Het idee is dat we meer zien van Obi-Wan en zijn voormalig leerling en later beste vriend Anakin Skywalker. En dat we leren wat voor rol Commander Cody (een van de klonen) in hun leven had.

Lees ook: 'Obi-Wan Kenobi'-serie cast interessante acteur

De show van Disney zal snel opgenomen worden, met Joby Harold als showrunner. Overigens wordt het een miniserie, met een beperkt aantal afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nick Robinson ('Love, Simon') en Margaret Qualley ('Fosse/Verdon') gecast in nieuwe Netflix serie 'Maid'
Series / Nieuws

Nick Robinson ('Love, Simon') en Margaret Qualley ('Fosse/Verdon') gecast in nieuwe Netflix serie 'Maid'

Schrijfster van 'Orange is the New Black' en 'Shameless' herschrijft de populaire memoires 'Maid' tot nieuwe serie

Netflix gaat aan de slag met een nieuwe dramaserie met Nick Robinson en Margaret Qualley in de hoofdrol. De serie heeft de titel Maid, en is geïnspireerd door memoires van een schoonmaakster die worstelt om de eindjes aan elkaar te knopen.

Nick Robinson, bekend van zijn rollen in The Kings of Summer, Jurassic World en Love, Simon, heeft getekend voor de hoofdrol in de nieuwe dramedyserie. De andere hoofdrol gaat naar Margaret Qualley, bekend van Once Upon a Time… In Hollywood, Fosse/Verdon en Seberg.

De show wordt geschreven door Molly Smith Metzler. Zij werkte eerder onder andere aan Orange is the New Black en Shameless.

Maid is geïnspireerd door Stephanie Lands populaire memoires Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother's Will to Survive. Het draait om Alex (Qualley), een alleenstaande moeder die als schoonmaakster aan de slag gaat om - nauwelijks - rond te komen. De serie wordt in de eerste plaats vertelt vanuit haar standpunt. De serie gaat ook over de groeiende armoede in Amerika.

Lees ook: Michelle Williams bespreekt ongelijkheid in betaling in haar krachtige Emmy-speech
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bella Thorne poseert in een strakke kleine bikini
Series / Hunks

Bella Thorne poseert in een strakke kleine bikini

Dit voormalig Disney-sterretje weet wel precies hoe ze zichzelf in de kijker moet spelen.

Sinds voormalig Disney-sterretje Bella Thorne een storm van kritiek wist te oogsten door over te stappen naar pornoplatform Only Fans, plaatst ze regelmatig op haar Instagram beeldmateriaal dat niet zo past bij het brave imago dat ze ooit had.

Vandaag laat Bella Thorne zichzelf in een bijzonder kleine en strak zittende bikini zien. Ze schrijft erbij: "sms me, ik verveel me". Daarmee wil ze natuurlijk mensen naar haar Only Fans-pagina trekken, waar interactie met haar mogelijk is.

Bedrog of toch niet?
Bella Thorne voegde zich ineens bij Only Fans, een pornoplatform, waar ze volgens de verhalen meer dan twee miljoen euro per week verdient. Een bijzonder hoog bedrag, waar ze flinke kritiek mee oogstte. Er zijn namelijk heel wat mannen en vrouwen die via Only Fans werken en daar voor geld hun lichaam volledig laten zien. Dat doet Thorne allemaal niet, waardoor er vanuit sekswerkers heel wat kritiek is.

Bekijk op haar Instagram de foto van Bella Thorne in een strakke bikini.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.