search
Synopsis en foto's 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Foto's

Synopsis en foto's 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Het volledige team van Phil Coulson staat op de foto en ook Peggy Carter is gefotografeerd.

Eergisteren was er een synopsis van de première van het tweede seizoen van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.. Nu heeft televisiezender ABC ook de synopsis van de tweede aflevering vrijgeven en er is een drietal foto's. Allereerst hebben we een foto van nieuwkomer Nick Blood, die de rol van Lance Hunter speelt. Verder een blik op Peggy Carter (Hayley Atwell), die in de première van het seizoen meespeelt. En tot slot is er nog een speciale foto van het volledige team van Phil Coulson. Die kun je bovenaan dit bericht bekijken.


Dan de synopsis van de nieuwe aflevering. Deze draagt de titel Heavy is the Head en de aflevering is op 30 september te zien in de Verenigde Staten. "Opgejaagd en bijna zonder oplossingen, plaatst Coulson zijn team recht in de vuurlinie met de hoop hen daarmee te kunnen redden. Maar kunnen ze wel overleven met General Talbot, Hydra en Creel die allemaal in de aanval zijn gaan? Ondertussen verbergt een mysterieuze Dokter enkele gevaarlijke geheimen die een van de teamleden het leven kan kosten."

Gastrollen in deze aflevering zijn voor B.J. Britt (Agent Antoine Triplett), Adrian Pasdar (Brigadier General Glenn Talbot), Ruth Negga (Raina), Henry Simmons (Alphonso "Mack" Mackenzie), Wilmer Calderon (Idaho), Kyle MacLachlan (The Doctor), Brian Patrick Wade (Carl Creel), Simon Kassianides (Sunil Bakshi), Carolina Espiro (serveerster) en Cutter Garcia (barman).

Uiteraard zijn de vaste acteurs ook aanwezig: Clark Gregg (Phil Coulson), Ming-Na Wen (Melinda May), Chloe Bennet (Skye), Brett Dalton (Grant Ward), Iain De Caestecker (Leo Fitz) en Elizabeth Henstridge (Jemma Simmons).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen