search

Ons nieuws van donderdag 11 september 2014

Keanu Reeves en Roland Emmerich werken samen aan serie 'New Angeles'
Series / Nieuws

Keanu Reeves en Roland Emmerich werken samen aan serie 'New Angeles'

Emmerich zal de pilot regisseren.

Slingshot Global Media heeft vandaag aangekondigd dat ze zullen samenwerken met Roland Emmerich van Centropolis om de sciencefiction-serie New Angeles te regisseren en produceren. Stephen Hamel en Keanu Reeves van Company Films hebben het project naar Centropolis gebracht en zullen de serie produceren samen met Emmerich, Kirstin Winkler en Aaron Boyd van Centropolis. Gregg Hurwitze zal het project schrijven en de serie co-produceren. Slingshot Global Media fungeert als productiemaatschappij en zal de serie ook distribueren.

New Angeles speelt zich af in de toekomst en gaat over een jongeman die de sleur van het dagelijkse leven ontsnapt door een spannende virtuale wereld genaamd New Angeles te betreden. Zodra hij New Angeles betreedt, krijgt hij een nieuwe identiteit en wordt hij de man die hij altijd al had willen zijn. Daarnaast ontrafelt hij zo ook een mysterie dat gevolgen heeft in de echte wereld voor hemzelf en zijn familie.

Emmerich zal de pilot regisseren. Hij maakte eerder grote actiefilms zoals Independence Day, Godzilla, The Day After Tomorrow en White House Down.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Nurse Jackie' krijgt zevende en laatste seizoen
Series / Nieuws

'Nurse Jackie' krijgt zevende en laatste seizoen

Edie Falco speelt de hoofdrol in de Showtime-serie.

Showtime heeft aangekondigd dat hun succesvolle, Emmy-winnende serie Nurse Jackie een zevende en tevens laatste seizoen krijgt. Dat maakte David Nevins, voorzitter van Showtime Networks Inc., vandaag bekend.

Edie Falco speelt de hoofdrol in de serie over een verpleegster die de nodige problemen heeft. Tony Shalhoub zal daarnaast de rol spelen van Bernard Prince, een dokter die een relatie heeft met zijn baas Gloria Akalitus (Anna Deavere Smith) en een vriend wordt van Jackie.

Andere rollen in Nurse Jackie worden gespeeld door Merritt Wever, Dominic Fumusa, Paul Schulze, Betty Gilpin, Ruby Jerins, Stephen Wallem, Mackenzie Aladjem en Peter Facinelli. Clyde Phillips is showrunner en uitvoerend producent van de serie. Tom Straw, Richie Jackson, Liz Flahive and Caryn Mandabach produceren ook. Showtime maakt de serie in samenwerking met Lionsgate.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste synopsissen afleveringen 'Gotham'
Series / Nieuws

Eerste synopsissen afleveringen 'Gotham'

We krijgen al heel snel flink wat slechteriken te zien.

Er zijn twee synopsissen vrijgegeven voor Fox-serie Gotham. We weten nu dat we niet lang hoeven te wachten op de introducties van slechteriken. Verder kunnen we melden dat de Television Critics Association de serie tot de meest veelbelovende serie van het seizoen benoemd heeft.

Eerst de synopsis van de pilot van de serie. "Gotham toont de opkomst van de grote DC Comics superslechteriken en burgerwachten, waarmee een nieuw hoofdstuk onthuld wordt. Van uitvoerend producent / scenarist Bruno Heller, en met hoofdrollen voor Ben McKenzie, Jada Pinkett Smith en Donal Logue, volgt Gotham een agent, voorbestemd voor iets groots, terwijl hij zich een weg baant door een gevaarlijk corrupte stad, hangend tussen goed en kwaad. Ook vertelt de serie de geboorde van een van de meest populaire superhelden ooit."

Gastrollen in de pilot, die op 22 september te zien is, zijn voor Richard Kind (Mayor Aubrey James) en Drew Powell (Butch Gilzean). Dan hebben we nog een synopsis van de tweede aflevering, die heel duidelijk Selina Kyle heet, waarmee verwezen wordt naar niemand minder dan de uiteindelijke Catwoman.

"Detectives Gordon en Bullock onderzoeken een zaak van kinderhandel van de straatkinderen van Gotham, waaronder Selina Kyle (Camren Bicondova). Ondertussen komt Penguin (Robin Lord Taylor) weer op in het platteland en baant hij zich een weg terug naar Gotham, overal slachtoffers achterlatend."

In de aflevering Selina Kyle, die op 29 september te zien is, spelen Carol Kane (Gertrud Kapelput), Frank Whaley (Doug), Lili Taylor (Patti), Richard Kind (Mayor Aubrey James), Drew Powell (Butch Gilzean) en Kyle Massey (Macky) gastrollen.

Rollen in Gotham worden gespeeld door Ben McKenzie (Detective James Gordon), Donal Logue (Harvey Bullock), Jada Pinkett Smith (Fish Mooney), Sean Pertwee (Alfred), Robin Lord Taylor (Oswald Cobblepot/The Penguin), Erin Richards (Barbara Kean), David Mazouz (Bruce Wayne), Camren Bicondova (Selina Kyle/de toekomstige Catwoman), Zabryna Guevara (Captain Sarah Essen), Cory Michael Smith (Edward Nygma/de toekomstige Riddler), Victoria Cartagena (Renee Montoya), Andrew Stewart Jones (Crispus Allen) en John Doman (Carmine Falcone).

In Nederland heeft Netflix de rechten op Gotham. De serie is daarop te bekijken zodra het eerste seizoen volledig afgelopen is. Het eerste seizoen telt zestien afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Synopsis en foto's 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Foto's

Synopsis en foto's 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Het volledige team van Phil Coulson staat op de foto en ook Peggy Carter is gefotografeerd.

Eergisteren was er een synopsis van de première van het tweede seizoen van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.. Nu heeft televisiezender ABC ook de synopsis van de tweede aflevering vrijgeven en er is een drietal foto's. Allereerst hebben we een foto van nieuwkomer Nick Blood, die de rol van Lance Hunter speelt. Verder een blik op Peggy Carter (Hayley Atwell), die in de première van het seizoen meespeelt. En tot slot is er nog een speciale foto van het volledige team van Phil Coulson. Die kun je bovenaan dit bericht bekijken.

Dan de synopsis van de nieuwe aflevering. Deze draagt de titel Heavy is the Head en de aflevering is op 30 september te zien in de Verenigde Staten. "Opgejaagd en bijna zonder oplossingen, plaatst Coulson zijn team recht in de vuurlinie met de hoop hen daarmee te kunnen redden. Maar kunnen ze wel overleven met General Talbot, Hydra en Creel die allemaal in de aanval zijn gaan? Ondertussen verbergt een mysterieuze Dokter enkele gevaarlijke geheimen die een van de teamleden het leven kan kosten."

Gastrollen in deze aflevering zijn voor B.J. Britt (Agent Antoine Triplett), Adrian Pasdar (Brigadier General Glenn Talbot), Ruth Negga (Raina), Henry Simmons (Alphonso "Mack" Mackenzie), Wilmer Calderon (Idaho), Kyle MacLachlan (The Doctor), Brian Patrick Wade (Carl Creel), Simon Kassianides (Sunil Bakshi), Carolina Espiro (serveerster) en Cutter Garcia (barman).

Uiteraard zijn de vaste acteurs ook aanwezig: Clark Gregg (Phil Coulson), Ming-Na Wen (Melinda May), Chloe Bennet (Skye), Brett Dalton (Grant Ward), Iain De Caestecker (Leo Fitz) en Elizabeth Henstridge (Jemma Simmons).




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer vierde seizoen 'Homeland'
Series / Trailer

Nieuwe trailer vierde seizoen 'Homeland'

Carrie bevindt zich ditmaal in het Midden-Oosten.



Hierboven kun je de nieuwe trailer bekijken van het vierde seizoen van Showtime-serie Homeland. Het idee van showrunner Alex Gansa voor dit vierde seizoen is om de serie een nieuwe start te geven. Er komt dus een compleet nieuw verhaal voor Carrie Mathison (Claire Danes), die zich in dit seizoen in het Midden-Oosten bevindt.

Eerder vertelde showrunner Gansa als volgt over het seizoen: "Het idee is dat we Carrie voor het eerst het werk zien verrichten, waarvoor ze opgeleid is, namelijk werken in een buitenlandse hoofdstad als officier. We gaan zien wat een spion doet in het veld, hoe ze mensen rekruteert, hoe ze met buitenlandse regeringen omgaat en hoe haar team te werk gaat. Het is een gecompliceerde wereld, eentje waarvan we denken dat deze gevuld is met intriges, drama en avontuur."

Homeland gaat op 5 oktober verder in de Verenigde Staten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.