Forse tegenslag voor 'Law & Order'-fans

Forse tegenslag voor 'Law & Order'-fans

Law & Order-fans zullen teleurgesteld zijn, want Christopher Meloni keert toch niet terug.

Jim Pedd, 2 september 2020 om 13:38

De terugkeer van acteur Christopher Meloni in Law & Order: SVU wordt uitgesteld. De bedoeling was dat de acteur al in de eerste aflevering van het 22ste seizoen terug zou keren, maar dat doel wordt dus niet gehaald.
Afgelopen maart bleek dat Meloni voor het eerst in meer dan een decennium terug zou keren. Hij speelde een van de belangrijkste castleden - Elliot Stabler - en deed dat sinds 1999. Maar nadat onderhandelingen over een nieuw contract mislukten, stopte hij ermee. Maar nu keert hij dus terug, onder meer met een eigen serie, Organized Crime.

Lees ook: 'Law & Order: SVU' krijgt spin-off met oude bekende

Latere lancering
De gedachte was eerst om Meloni terug te brengen voor de première en zijn eigen serie daarna in te leiden. Maar dat plan gaat dus niet door. “We zullen Stabler niet herintroduceren, tot de première van zijn eigen serie Organized Crime”, laat showrunner Warren Leight weten.

Lees ook: Richard Belzer keert terug naar Law & Order: SVU

De reden ligt vermoedelijk in de omstandigheden als gevolg van het coronavirus. Helaas moeten we dus nog even langer wachten.Lees meer over: Christopher Meloni, Law and Order

Informatie over de serie: Law & Order: Special Victims Unit

Populair nieuws