search
Nieuw op Netflix: De langverwachte serie 'Young Wallander'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De langverwachte serie 'Young Wallander'

De serie wordt bestempeld als één van de absolute must-sees van deze maand...

De langverwachte serie Young Wallander is vanaf morgen, woensdag 3 september 2020 eindelijk te zien op Netflix. De serie is gebaseerd op de bijzonder succesvolle misdaadromans van Henning Mankell.

Oplettende lezers zullen weten dat het niet voor het eerst is dat er een serie wordt gemaakt over Kurt Wallander. In het verleden werd er dan ook reeds een serie gelanceerd die bestond uit 32 afleveringen. Deze afleveringen werden verdeeld over drie seizoenen en werden uitgezonden op NPO2.

Compleet anders
De nieuwe Netflix-original Young Wallander belooft compleet anders te worden. De serie gaat dan ook over zowel de persoonlijke als de professionele ervaringen van Kurt Wallander als prille twintiger en als beginnend agent. De cast bestaat uit een mengeling van Britse en Zweedse acteurs.

In de gloednieuwe serie over het leven van Wallander zien we onder meer hoe hij een tiener niet kan redden van een vreselijke aanval. Als gevolg van de gebeurtenis kampt Wallander met enorme schuldgevoelens. Toch zal hij deze een plaats moeten zien te geven, want de misdaad in Zweden slaapt nooit!

De gloednieuwe Netflix-original Young Wallander is te bekijken op de streamingdienst vanaf 3 september 2020. Hieronder tref je alvast een voorsmaakje aan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen