search
Amazon Prime Video doet weer iets slims
Series / Nieuws

Amazon Prime Video doet weer iets slims

De streamingdienst wil alle Spider-Man series van Sony gaan streamen.

Vorig jaar maakte Sony bekend dat het series wilde gaan maken rond de vele Spider-Man personages waar het de rechten op heeft. De eerste daarvan gaat draaien om Silk, een wat minder bekende heldin die net als Spidey gebeten wordt door een radioactieve spin.

Amazon zet er nu flink op in om alle series die gemaakt worden door Sony rond de Spider-Man personages te streamen. Dat betekent dus dat Prime Video een van de populairste comicpersonages mag laten zien, als men de rechten weet te krijgen.

Gevoelige slag?
De vraag is natuurlijk wat dit uiteindelijk doet voor de strijd in streamingland. Netflix is nu heer en meester en geeft dit jaar maar liefst 20 miljard dollar uit aan eigen content. Maar zoekt ook naar een bekende franchise die nog meer mensen kan trekken.

Door in te zetten op Spider-Man en andere populaire franchises weet Amazon Prime Video in elk geval wel interessant te zijn. De rechten zijn op dit moment echter nog niet direct in handen van Prime Video, dus het is geen gelopen wedstrijd. Nu is het nog afwachten en zien wie de rechten krijgt van Sony.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen