search
Goed nieuws voor 'Locke and Key'!

Goed nieuws voor 'Locke and Key'!

Het tweede seizoen van Locke and Key komt er dan toch aan, ondanks alle vertraging.

Bram de Groot
In maart 2020 werd de serie Locke and Key door Netflix verlengd met een tweede seizoen. Daarna werd het stil doordat de coronacrisis veel producties plat legde. Netflix cancelde vervolgens een aantal succesvolle series. Nu is er goed nieuws voor Locke and Key.

De verfilming van de comicbookreeks van Joe Hill en Gabriel Rodrí­guez krijgt zeker een vervolg nu duidelijk is dat Netflix de opnamestart heeft gepland voor later deze maand, in Canada. Het is nu aan de makers om de iets teveel aanwezige Young Adult-sfeer om te buigen naar een volwassenere invulling.

Locke and Key - seizoen 2
Deadline meldt nu dat de opnames op 21 september gaan starten bij de Cinespace Film Studios in Toronto, Canada. Wat we exact in het tweede seizoen krijgen te zien is uiteraard onduidelijk. Wel zal het kwaad grootser aanwezig zijn gezien de grote onthulling rond het personage Eden Hawkins van actrice Hallea Jones.

Lees ook: Netflix-hit 'Locke & Key' seizoen 2: Dit moet je weten

Een verschijningsdatum zal waarschijnlijk lang op zich laten wachten. Net als bij vele andere series is de verwachting dat de productie langer gaat duren doordat er de nodige voorzorgsmaatregelen zijn.

Aanbevolen artikelen