'Lucifer'-finale wordt heel snel opgenomen

'Lucifer'-finale wordt heel snel opgenomen

Dat is goed nieuws voor de productie van de serie, die heel snel verder gaat.

Jim Pedd, 7 september 2020 om 10:07

De opnames van Lucifer gaan weer verder. De serie bereidt zich op dit moment voor op een herstart, nadat de opnames in maart stil kwamen te liggen als gevolg van de coronacrisis.
Lucifer werd net als een aantal andere Netflix-series opgesplitst. Het vijfde seizoen heeft al een eerste deel online gezet en het is nu wachten op het tweede deel. Daarvoor moet nog de finale opgenomen worden, maar voor de rest is de boel zo’n 95 procent klaar.

Lees ook: Goed nieuws voor fans van 'Lucifer'

De opnames
We horen via TVline dat de finale van het vijfde seizoen vanaf 24 september opgenomen wordt. Zodra men daar klaar mee is, gaat de productie van het zesde seizoen van start. Die opnames gaan in oktober beginnen. Daarmee wordt het laatste seizoen dan straks opgenomen.

Lees ook: 'Lucifer' nu al van de troon gestoten op Netflix

Die opnames zouden eigenlijk al eerder beginnen, maar het bekende verhaal geldt ook hiervoor. We weten nog niet hoeveel afleveringen het zesde seizoen zal krijgen. Mogelijk worden dat er meer dan de zestien die we nu krijgen van het vijfde seizoen. De serie zou er namelijk mee stoppen als er honderd afleveringen zijn gemaakt.

Bron: TV line

Lees meer over: Lucifer, Netflix, Tom Ellis

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws