Hint naar rol Captain Marvel in 'Ms. Marvel' van Disney+

Hint naar rol Captain Marvel in 'Ms. Marvel'

Het titellogo bevat een grote hint naar een optreden van de heldin van Brie Larson.

Bram de Groot, 6 september 2020 om 16:25

Alweer in 2019 werd de serie Ms. Marvel door Marvel Studios aangekondigd. De jonge heldin krijgt haar introductie op het kleine scherm, maar nu wordt duidelijk dat ze er niet alleen voor staat. Het titellogo bevat namelijk een hint naar de komst van haar grote voorbeeld.
Het titellogo, dat je hieronder kunt zien, is alweer een jaar oud, maar nu wijst een fan op een opvallend detail. In het logo zit namelijk de zogenaamde 'Hala Star' van Captain Marvel verwerkt en daardoor lijkt de komst van het personage van Brie Larson naar de serie een zekerheidje.


Er wordt nog altijd gezocht naar de hoofdrolspeler in Ms. Marvel. Deze jonge heldin heeft eigenlijk de naam Kamala Khan. Zij is een groot fans van de Avengers en Captain Marvel en ze heeft nog meer geheimen, aangezien ze erachter komt dat ze een Inhumans-lid is.

Lees ook: 'Ms. Marvel' van Disney+ mogelijk in bekende handen

Of we de Inhumans-link ook in de tv-serie te zien krijgen is nog onduidelijk. Naar verwachting wordt de serie geregisseerd door Ryan Fleck en Anna Boden, de regisseurs van de eerste Captain Marvel-film.

Bron: Twitter

Lees meer over: Ms Marvel, The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If, Hawkeye, Brie Larson

Populair nieuws