search
'Star Trek: Discovery' brengt oude bekende terug
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' brengt oude bekende terug

Star Trek: Discovery heeft in het nieuwe seizoen van de serie weer plek voor een oude bekende.

Star Trek: Discovery brengt acteur Kenneth Mitchell terug voor het derde seizoen van de serie. Mitchell speelde drie verschillende Klingons in afleveringen van de eerste twee seizoenen van de serie. En nu keert hij nog eens terug. Ditmaal al seen mens.

"Dit keer mag ik een mens spelen," onthulde Mitchell tegenover Trek Core. "Het is heel mooi en ik ben echt blij dat fans hem straks kunnen zien. Maar ik ben ook dankbaar voor de voortdurende steun van Alex [Kurtzman], Michelle Paradise, Olatunde [Osunanmi], Jonathan Frakes en iedereen bij Secret Hideout, die dit mogelijk hebben gemaakt voor mij."

Lees ook: 'Star Trek' krijgt snel een mega-event

Kol en Kol-Sha
Acteur Kenneth Mitchell speelde in het eerste seizoen van Discovery de rol van Klingon-schurk Kol. In de tweede reeks speelde hij twee personages: Kol-Sha en vervolgens ook de zoon van L'Rell en Voq: Tenavik. Daarmee had hij dus heel wat moois te doen in de serie tot nu toe en dat blijft nog wel even zo.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' doet iets nieuws voor de Trek-franchise

Wel worstelt Mitchell met de ziekte van ALS. Hij werd daar eerder dit jaar mee gediagnosticeerd en merkt nu al dat het impact heeft op zijn werk. Zo kon hij niet de hoofdrol spelen in een nieuwe serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen