search

Ons nieuws van dinsdag 8 september 2020

Trailer 'Ratched' - De 'One Flew Over the Cuckoo's Nest'-serie van Netflix
Series / Trailer

Trailer 'Ratched' - De 'One Flew Over the Cuckoo's Nest'-serie van Netflix

Van de makers van American Horror Story en met Sarah Paulson de hoofdrol.

Even geleden zagen we al de eerste beelden uit de nieuwe Netflix-serie Ratched en nu kun je hieronder naar de volledige trailer kijken die vlak voor de release van de serie debuteert. Ook heb we een poster met de hoofdrolspeler.

En die hoofdrolspeler is Sarah Paulson die bekend is met de makers van de serie. Dit zijn namelijk de makers van de bekende horror/fantasyserie American Horror Story. Hieronder de trailer.



One Flew Over the Cuckoo's Nest
Deze nieuwe Netflix-serie is een prequel op het verfilmde One Flew Over the Cuckoo's Nest uit 1962 van schrijver Ken Kesey. De film kwam er in 1975 en werd geregisseerd door Miloš Forman en had namen als Jack Nicholson, Louise Fletcher en William Redfield in de hoofdrollen.

Lees ook: Trailer Netflix-serie 'Ratched' van de makers van 'American Horror Story'!

Het eerste seizoen van de serie Ratched verschijnt op 18 september op Netflix. Hieronder ook een nieuwe poster, met een enge Paulsen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Acteur viert ontvangst 'The Boys' seizoen 2 met 98 tomaten
Series / Nieuws

Acteur viert ontvangst 'The Boys' seizoen 2 met 98 tomaten

Giancarlo Esposito viert het sterke ontvangst van seizoen 2 van The Boys met vette lading tomaten.

Verleden jaar jaar verscheen de opvallende superheldenserie The Boys al op Amazon Prime Video en nu is ook het tweede seizoen beschikbaar. En de ontvangst is nog beter dan bij seizoen één en dat betekent feest, met tomaten.

Acteur Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad) speelt in de serie de rol van Stan Edgar de CEO van Vought International. Ook hij zag dat het ontvangst op Rotten Tomatoes erg sterk is en op het moment dat de serie op 98% stond plaatste hij onderstaande video.


Het tweede seizoen verscheen op 4 september, met opnieuw acht afleveringen. De drijvende kracht achter de serie is Eric Kripke en hij plaatste op Twitter onderstaand bericht waarin hij nog even onderstreept hoe stevig de superheldenserie is. En dat hij zich daar erg mee vermaakte tijdens de opnames.

Lees ook: 'The Boys' seizoen 2: Dit moet je weten

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallend: Anna Faris verlaat 'Mom' voor achtste seizoen
Series / Nieuws

Opvallend: Anna Faris verlaat 'Mom' voor achtste seizoen

De serie 'Mom' gaat door, ook zonder hoofdrolspeelster Anna Faris

De afgelopen 7 jaar speelde Anna Faris samen met Allison Janney in de serie Mom. Hoewel de serie doorgaat met een achtste seizoen, werd onlangs onthuld dat Faris niet doorgaat.

In een verklaring zei de actrice: "De afgelopen zeven jaar 'Mom' waren de meest bevredigende en lonende in mijn carrière. Ik ben Chuck [Lorre], de schrijvers en mijn geweldige collega's zo dankbaar voor het creëren van een werkelijk geweldige ervaring."

"Mijn tijd als Christy zit er op, nu kan ik nieuwe kansen nastreven, maar ik ga zeker volgend seizoen kijken en mijn tv-familie opzoeken."


CBS, Warner Bros. Television en Chuck Lorre Productions hebben de volgende gezamenlijke verklaring uitgebracht als reactie:

"Vanaf het begin van 'Mom' was Anna de eerste en enige keuze voor de rol van Christy. We zijn zo trots op de verhalen die we hebben kunnen vertellen tijdens Anna's zeven jaar bij ons. We wensen Anna het allerbeste en danken haar voor alles."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Emma Corrin over haar rol als prinses Diana in 'The Crown'
Series / Nieuws

Emma Corrin over haar rol als prinses Diana in 'The Crown'

Emma Corrin is gecast als de iconische Prinses Diana in 'The Crown'

Actrice Emma Corrin vertelt over haar keuze om prinses Diana te spelen voor het volgende seizoen van Netflix hitserie The Crown. In een nieuw interview vertelt ze over haar rol, de geheimen en het moment dat iedereen op set stil viel.

De 24-jarige actrice zegt dat ze haar vrienden niet vertelde over haar nieuwe rol omdat ze niet wilde dat het nieuws uitlekte.

Lees ook: Eerste beelden 'The Crown' seizoen 4 van Netflix onthuld!

Uiteindelijk is het nieuws natuurlijk uitgekomen. Emma: "Mijn vrienden op school hadden een plakboek voor me gemaakt met alle screenshots van onze WhatsApp gesprekken, waar ik zei: 'Oh mijn God, Ik ben uitgenodigd om een script te lezen'. Of een willekeurig gesprek dat we vier jaar geleden hadden toen ik zei: 'Is Diana niet geweldig!".

Emma over de iconische persoon Diana: "Ik heb het gevoel dat ik Diana heb leren kennen zoals je een vriendin zou leren kennen. Ik weet dat dat heel raar klinkt, maar ik heb het gevoel dat ze heel dichtbij staat. Na verloop van tijd krijg je een beetje een gevoel van empathie en een gevoel van begrip. Ik vind het heerlijk om personen echt te leren kennen."

Voor de beroemde bruiloftsscène werd Diana's trouwjurk opnieuw gemaakt voor Emma.

"De Emanuels, die het origineel ontwierpen, gaven ons de patronen, en toen werd het speciaal voor mij gemaakt. We waren de scène aan het filmen dat je haar voor het eerst in de trouwjurk ziet - ik denk dat het Lancaster House in Londen was - en ik had een team van ongeveer 10 mensen die me hielpen om hem aan te trekken, omdat hij enorm is."

"Ik liep naar buiten en iedereen werd helemaal stil. Meer dan al het andere dat ik in de serie draag, is het zo ... Zij is het,"


Lees ook: 'The Crown' seizoen 4: Dit moet je weten
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Flinke inkijk voor Erin Moriarty op Insta-foto
Series / Hunks

Flinke inkijk voor Erin Moriarty op Insta-foto

Erin Moriarty ziet er weer bijzonder goed uit op een nieuwe foto die ze op Instagram zette.

Actrice Erin Moriarty speelt een van de hoofdrollen in Amazon Prime Video-serie The Boys. Daarin is ze te zien als de nogal opvallende Starlight, ofwel Annie January zoals ze eigenlijk heet. Maar Moriarty zet zo nu en dan ook een fijne foto van zichzelf op Instagram.

Dat laatste deed ze ook deze week weer, door zichzelf met behoorlijk wat inkijk te fotograferen. Dat beeld kan je bekijken door de link naar haar Instagram onderaan dit bericht te volgen.

Erin Moriarty
De Amerikaanse actrice is 26 jaar oud en al jaren een vaste aanwezige in heel wat series. Zo had ze rollen in True Detective, Red Widow en was ze te zien in Jessica Jones. Een echte hoofdrol heeft ze nu natuurlijk, met haar werk in Amazon Prime Video-serie The Boys, waarin ze een van de leden van The Seven speelt. Niet mis! En op dit moment kan je de serie volgen op de streamingdienst.

Bekijk op Instagram de foto's van actrice Erin Moriarty.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' brengt oude bekende terug
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' brengt oude bekende terug

Star Trek: Discovery heeft in het nieuwe seizoen van de serie weer plek voor een oude bekende.

Star Trek: Discovery brengt acteur Kenneth Mitchell terug voor het derde seizoen van de serie. Mitchell speelde drie verschillende Klingons in afleveringen van de eerste twee seizoenen van de serie. En nu keert hij nog eens terug. Ditmaal al seen mens.

"Dit keer mag ik een mens spelen," onthulde Mitchell tegenover Trek Core. "Het is heel mooi en ik ben echt blij dat fans hem straks kunnen zien. Maar ik ben ook dankbaar voor de voortdurende steun van Alex [Kurtzman], Michelle Paradise, Olatunde [Osunanmi], Jonathan Frakes en iedereen bij Secret Hideout, die dit mogelijk hebben gemaakt voor mij."

Lees ook: 'Star Trek' krijgt snel een mega-event

Kol en Kol-Sha
Acteur Kenneth Mitchell speelde in het eerste seizoen van Discovery de rol van Klingon-schurk Kol. In de tweede reeks speelde hij twee personages: Kol-Sha en vervolgens ook de zoon van L'Rell en Voq: Tenavik. Daarmee had hij dus heel wat moois te doen in de serie tot nu toe en dat blijft nog wel even zo.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' doet iets nieuws voor de Trek-franchise

Wel worstelt Mitchell met de ziekte van ALS. Hij werd daar eerder dit jaar mee gediagnosticeerd en merkt nu al dat het impact heeft op zijn werk. Zo kon hij niet de hoofdrol spelen in een nieuwe serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze schurk terug in 'Star Trek: Strange New Worlds'?
Series / Nieuws

Deze schurk terug in 'Star Trek: Strange New Worlds'?

Het zou zomaar kunnen dat Gabriel Lorca straks weer te zien is in Star Trek.

Jason Isaacs ziet het wel zitten om terug te keren in Star Trek: Strange New Worlds. De acteur speelde de rol van Gabriel Lorca, een van de beste nieuwe personages die we hebben leren kennen in Star Trek: Discovery.

Sinds de serie Star Trek: Strange New Worlds aangekondigd is, horen we verhalen over een eventuele terugkeer van Lorca. Alles is natuurlijk mogelijk, waaronder deze terugkeer. Maar Isaacs wilde weinig verklappen.

Lees ook: 'Star Trek: Strange New Worlds' doet het volledig anders

Een terugkeer?
"Het hele idee van het vertellen van een verhaal, is dat je niet weet wat erin zit. Dus het is een beetje alsof je iemand die je een grap vertelt zegt: 'vertel me de clou, daarna beslis ik wel wat ik ervan vind'," aldus de acteur.

Lees ook: Goed nieuws voor 'Star Trek: Strange New Worlds'

Een terugkeer zou wel mogelijk moeten zijn, wat Isaacs betreft. "Als ze Lorca, of wie dan ook terug brengen, is dat niet zomaar. Ze nemen het echt serieuzer dan je maar zou kunnen denken. Ze zorgen ervoor dat dit allemaal het nalatenschap van Star Trek eert."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-serie 'Ms. Marvel' vindt mogelijk regisseurs
Series / Nieuws

Marvel-serie 'Ms. Marvel' vindt mogelijk regisseurs

Mogelijk hebben we heel goed nieuws voor fans van Marvel Studios!

Er zijn weer ontwikkelingen rond Marvel-serie Ms. Marvel. Het verhaal gaat nu dat regisseurs Adil el Arbi en Bilall Fallah minstens een aflevering van de Marvel-serie gaan regisseren.

De twee maakten onder meer de film Bad Boys For Life en braken daarmee pas echt door in Hollywood. Ook maakten ze voor televisie onder meer twee afleveringen voor Snowfall. Ze hebben dus een mooi CV en zijn nu dus misschien aangetrokken voor de regie van een aflevering van Ms. Marvel.

Lees ook: Ook deze Disney+-serie van Marvel Studios heeft problemen

Meerdere regisseurs?
De kans bestaat ook dat El Arbi en Fallah alle afleveringen gaan regisseren. We horen namelijk bij andere Marvel-series die voor streamingdienst Disney+ gemaakt worden, dat daar telkens maar één regisseur aangetrokken wordt.

Lees ook: Marvel zoekt weer naar 'Ms. Marvel' voor Disney+

Kari Skogland maakt namelijk The Falcon and the Winter Soldier, Matt Shankman verzorgt WandaVision en Kate Herron brengt ons Loki. Hoe dan ook weten we ook van El Arbi en Fallah dat ze gesprekken voeren met Marvel Studios: "We zijn grote Marvel-fans, maar op dit moment gaat het enkel om gesprekken."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze peperdure miniserie is het volgende slachtoffer van corona
Series / Nieuws

Deze peperdure miniserie is het volgende slachtoffer van corona

Javier Bardem ziet zijn passieproject rond conquistador Hernán Cortés en de Azteekse keizer Montezuma niet doorgaan.

De gedroomde serie van acteur Javier Bardem over de band tussen de legendarische conquistador Hernán Cortés en de Azteekse keizer Montezuma gaat niet door. De show zou gemaakt worden voor Amazon Prime Video, maar sneuvelt vanwege het coronavirus.

Het idee was om van de serie de meest grootschalige Spaanse serie ooit te maken. De serie werd geschreven door Steven Zaillian en had behoorlijk grote namen aangetrokken. Steven Spielberg, Justin Falvey, Darryl Frank, Gael Garcia Bernal en Diego Luna deden dienst als uitvoerend producenten. De gedachte was dat de epische serie vier uur zou duren.

Helaas geschrapt
De opnames waren verder al begonnen, maar werden na twee weken stilgelegd vanwege het coronavirus. Amazon Studios en Amblin Partners hebben nu uitgerekend wat het zou kosten om weer te beginnen, maar dat blijkt te duur. En dus is besloten er een punt achter te zetten.

"Vanwege de productiebeperkingen als gevolg van de wereldwijde COVID-19 pandemie, kunnen Amazon Studios en Amblin Partners niet verder met de Cortés y Moctezuma-serie. Hoe het er nu voor staat, is het helaas niet mogelijk om op korte termijn verder te gaan met de productie op een manier die past bij de schaal en omvang van de serie zoals wij deze voor ogen hadden en wat de serie verdient. We hebben niets dan respect en bewondering voor Javier, Tenoch, Yoshira, Gael, Diego en Steve Zaillain, en de hele cast en crew van de serie en hopen in de toekomst weer samen te kunnen werken."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.