search
Kan Homelander dood in 'The Boys'?!
Series / Nieuws

Kan Homelander dood in 'The Boys'?!

De schurkachtige superheld heeft een behoorlijk gevaarlijke kant en kan je hem wel stoppen?

Antony Starrs Homelander is levensgevaarlijk in de serie The Boys. We hebben gezien dat Homelander aanvallen met megawapens en andere superhelden prima kan overleven. Kan hij eigenlijk wel dood gaan?

Showrunner Eric Kripke onthulde tijdens een interview met Collider dat hij wel degelijk dood kan gaan. "Op dit moment zijn er geen fysieke manieren, maar er zijn zoveel psychologische manieren om dat voor elkaar te krijgen en daar leunen wij nu naartoe," vertelde Kripke.

Lees ook: 'The Boys' seizoen 2: Dit moet je weten

Het zwakste personage
"Antony heeft het behoorlijk vaak gezegd in het verleden en ik ben het ermee eens: Homelander is het zwakste personage in de serie. Dus we hebben het nooit gehad over de manier waarop je hem fysiek kan stoppen. Maar er zijn genoeg manieren om dat psychologisch te doen."

Lees ook: Bejubelde Superheldenserie 'The Boys' seizoen 2 verschijnt zeer binnenkort op Prime!

Hoewel we er niet op in zullen gaan, blijkt uit de eerste momenten van het tweede seizoen dat Homelander inderdaad zo zijn zwaktes heeft. "Hij vindt zijn menselijke kwetsbaarheid echt verschrikkelijk en haat dat onderdeel van hemzelf. Hij probeert het weg te drukken, maar uiteindelijk is het onderdeel van wie hij is."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen