Wat je van 'The Mandalorian' seizoen 2 kunt verwachten

Eindelijk details over 'The Mandalorian' seizoen 2

Waar gaat het tweede seizoen van The Mandalorian naar toe? We zien het in oktober.

Bram de Groot, 9 september 2020 12:32

Veel Star Wars-fans kijken waarschijnlijk erg uit naar het tweede seizoen van The Mandalorian, aangezien iedereen wel wil weten wie die Baby Yoda / The Child nou eigenlijk is en wat er gaat gebeuren met personages als Din Djarin a.k.a. de Mandalorian van (Pedro Pascal) en Moff Gideon (Giancarlo Esposito).
In gesprek met Entertainment Weekly zei serie-ontwikkelaar Jon Favreau het onderstaande over seizoen 2. Duidelijk is dat de show "groter" wordt en dat er meerdere verhaallijnen worden geïntroduceerd.

"Het nieuwe seizoen gaat over het introduceren van een groter verhaal in die wereld. De verhalen raken minder geïsoleerd, maar toch heeft elke aflevering zijn eigen toon en hopelijk brengen we een grotere verhaal in de show. Alles wordt groter, de inzet wordt hoger, maar ook het persoonlijke verhaal van The Child en de Mandalorian ontwikkelt zich op een manier waarvan ik denk dat mensen ervan zullen genieten.

Lees ook: Eerste beelden 'The Mandalorian' seizoen 2!

Terwijl we andere personages introduceren, zijn er mogelijkheden om meerdere verhaallijnen te volgen. De wereld was echt in de ban van Game of Thrones en hoe die serie evolueerde toen de personages verschillende verhaallijnen kregen - dat spreekt mij als toeschouwer erg aan."

Op 30 oktober verschijnt de eerste aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian op Disney+.

Bron: EW

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas, Boba Fett

Populair nieuws