Netflix heeft genoeg content voor volgend jaar

Netflix heeft genoeg content voor volgend jaar

Volgend jaar hoef je je geen zorgen te maken over nieuwe content die op Netflix moet komen.

Jim Pedd, 10 september 2020 om 06:00

Volgend jaar gaat Netflix gewoon door met het toevoegen van nieuwe films en series. De plannen liggen al klaar en dat belooft dus een mooi jaar te worden. Met meer content dan dit jaar.
Netflix-baas Reed Hastings gaf een interview met filmsite Variety en vertelde dat er voorlopig gewoon nieuwe content komt. Dat wordt wel iets meer uitgesmeerd over de tijd dan oorspronkelijk gepland, maar het is nog altijd meer content dan er dit jaar online is gezet.

Meer content
“Dit jaar hebben we nog The Crown,” aldus Hastings. “Maar er zijn ook andere originals, allemaal gefilmd voor corona. Volgend jaar, dat hebben we al helemaal gepland, hebben we een geweldig aanbod aan content. Er zijn nog altijd meer originals dan dit jaar. Maar het is niet zoveel als we eerder gedacht hadden. Toch is het nog altijd meer dan dit jaar. We produceren op dit moment in Europa, maar ook in Azië en hopen op een vaccin om snel weer verder te kunnen met andere producties.”

Netflix heeft voorlopig dus genoeg aanbod en heeft zelfs genoeg tijd om andere producties weer op te starten, zodat we gewoon genoeg te zien hebben.

Bron: variety

Lees meer over: Netflix, Content, Reed Hastings

Populair nieuws