Vierde seizoen 'The Legend of Korra' volgende maand in première

Het seizoen draagt de naam 'Balance'.

Jim Pedd, 12-09-2014 11:07

Het ging niet bepaald geweldig met Nickelodeon-serie The Legend of Korra. Het derde seizoen moest, vanwege tegenvallende kijkcijfers, van televisie gehaald worden en was uiteindelijk alleen via internet te bekijken. Gelukkig verzekerden makers Bryan Konietzko en Mike DiMartino ons er toen van dat de serie sowieso zijn vierde seizoen zou krijgen. Nu is duidelijk wanneer dit seizoen te zien is.
Nickelodeon maakte via zijn Twitter-account bekend dat het vierde seizoen Balance zal heten. Verder is het nieuwe seizoen al binnenkort te zien: vanaf vrijdag 3 oktober is het seizoen op het internet te volgen. Dat Nickelodeon niet een jaar wacht met het tonen van het nieuwe seizoen, zoals tot nu toe altijd gebeurde, wijst erop dat de zender er zo snel mogelijk vanaf wil.

Dat zou betekenen dat The Legend of Korra na het vierde seizoen ten einde komt.Lees meer over: the legend of korra, nickelodeon, online, janet varney, david faustino, mike dante dimartino, brian konietzko korra, animatieserie, seizoen 4

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam