'Teen Titans' krijgen live-action serie

De serie concentreert zich op Nightwing.

Jim Pedd, 12 september 2014 09:34

Naast series als Supergirl, Arrow, The Flash en Gotham, is er nu nog een DC Comic die naar het kleine scherp komt. Deadline meldt dat Warner Bros. TV een pilot ontwikkelt voor een serie met de titel Titans. Deze moet, zoals gesuggereerd wordt, gebaseerd worden op het Teen Titans team. Volgens Deadline zou Akiva Goldsman samen met Marc Haimes het scenario verzorgen.
”De actieserie concentreert zich op Dick Grayson,” valt er op de site van Deadline te lezen. ”Hij komt op uit de schaduw van Batman om Nightwing te worden, de leider van een angstloze groep superhelden, bestaande uit o.a. Starfire, Raven en vele anderen.”

De comic is dit jaar toevallig vijftig jaar oud. Voor het eerst was het team van jonge helden te zien in The Brave and the Bold #54. Teen Titans heeft nooit lang bestaan uit een vast team, maar er zijn wel vaak bepaalde constanten geweest als Nightwing.

Het is nog niet bekend wanneer de pilot klaar moet zijn en wanneer de serie mogelijk uitkomt.

Bron: Deadline

Lees meer over: Teen titans, supergirl, arrow, the flash, gotham, dc comics, dc, warner bros, akiva goldsman, marc haimes, scenario, dick grayson, nightwing, starfire, raven

Populair nieuws