Stephen Amell: TV-versie 'Justice League' in de maak

Maar de serie-acteurs zullen niet in de films spelen.

Jim Pedd, 12-09-2014 14:17

Tijdens de FanExpo was Arrows Stephen Amell aanwezig om wat vragen te beantwoorden over de mogelijkheid van een rol in Warners Batman v Superman: Dawn of Justice. De acteur vertelde dat hij echt niet in die film te zien zal zijn, maar dat er wel gewerkt wordt aan een soort Justice League voor televisie.
"We werken aan een Justice League op televisie," aldus Amell. "Ik geloof niet dat er een logistische realiteit is waarin wij ook in de films te zien kunnen zijn. Dat gezegd hebben, heb ik nooit het gevoel gehad willen hebben dat het bestaan van de serie enkel gerechtvaardigd is omdat we in de films te zien zijn geweest. Ik geloof niet dat mijn personage in de films te zien zal zijn."

En toen kwam de hint naar een televisie Justice League: "Wat is het gezegde ook alweer? Zes seizoenen en een film? Onze serie heeft mij, Arsenal, Flash. En er komen Firestorm en Atom. De Justice League elementen zijn al aanwezig in onze series."

Ook ziet hij graag Green Lantern in de serie. "Hopelijk zal dat gebeuren. Ik heb geen inside informatie. Tenzij ik die wel heb natuurlijk." Voorlopig kunnen we er vanuit gaan dat er actief gewerkt wordt aan een mini-Justice League. Zo was er eerder vandaag nog het nieuws dat er gewerkt wordt aan een Teen Titans-serie en eerder deze week bericht over Supergirl.

Bron: CBR

Lees meer over: Justice league, arrow, stephen amell, fanexpo, batman v superman, warner bros, the cw, arsenal, the flash, teen titans, supergirl, green lantern

Populair nieuws

Laatste serienieuws

2 misdaadseries die je niet wilt missen bij de NPO

2 misdaadseries die je niet wilt missen bij de NPO

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix