Fantastisch nieuws voor 'Gossip Girl' fans!

Fantastisch nieuws voor 'Gossip Girl' fans!

De opnames voor de reboot van 'Gossip Girl' gaan binnenkort dan toch eindelijk van start...

Geoffrey Ketels, 9 september 2020 16:26

De opnames van de Gossip Girl reboot moesten worden uitgesteld door de uitbraak van COVID-19. Nu lijkt er toch eindelijk licht te zijn aan het einde van de tunnel.
In eerste instantie hadden de opnames voor de reboot van Gossip Girl al moeten beginnen in maart van dit jaar. Om relevante redenen kon dat uiteindelijk niet doorgaan. Ondanks het feit dat verschillende andere producties ondertussen reeds even zijn hervat bleef het opvallend stil rond de reboot... Tot nu althans.

Oktober
Een woordvoerder van Warner Bros. heeft nu laten weten aan Variety dat de opnames voor de reboot komende maand zullen beginnen. Vanaf oktober zal de crew dan ook van start gaan in het Amerikaanse New York. De serie moest in eerste instantie dit najaar nog verschijnen op HBO Max, maar daar heeft COVID-19 een stokje voor gestoken. Er wordt nu verwacht dat het nieuwe seizoen ergens in de loop van 2021 zal verschijnen. Wanneer dat precies zal zijn is voorlopig nog even koffiedik kijken.

Voor het vernieuwde Gossip Girl maken we een sprong in de tijd, meer bepaald met acht jaar. Uiteraard zal de serie ook nu weer draaien om de levens van een groep tieners en begintwintigers in New York.

De oorspronkelijke reeks was vele jaren een grote hit. Ze werd oorspronkelijk uitgezonden op de zender The CW en liep van 2007 tot en met 2012. Onder meer Kristen Bell heeft eerder reeds bekend gemaakt dat ze terug bij de reboot betrokken is. Verder maken ook enkele nieuwe gezichten hun opwachting zoals bijvoorbeeld Emily Alyn Lind, Tavi Gevinson en natuurlijk ook Thomas Doherty.

Lees ook: 'Gossip Girl' was bijna met 'Captain Marvel'-actrice Brie Larson

Lees meer over: Gossip Girl, serie, series, HBO Max

Informatie over de serie: Gossip Girl

Populair nieuws