Nieuw op Netflix: Nog meer mysterie in 'The Gift' seizoen 2

Nieuw op Netflix: 'The Gift' seizoen 2

Het eerste seizoen was meteen een schot in de roos en dus kon een vervolg niet uitblijven...

Geoffrey Ketels, 9 september 2020 om 17:28

Het eerste seizoen van de Turkse Netflix-original The Gift heeft behoorlijk wat harten weten te veroveren. Morgen, donderdag 10 september verschijnt het tweede seizoen op 's werelds populairste streamingdienst.
The Gift vertelt het verhaal van een kunstenares die in Istanboel aan een persoonlijke reis begint wanneer ze wordt geconfronteerd met heel wat mysteries. Zo ontdekt ze dat een Anatolische archeologische site een link heeft met haar verleden. Het leven van de jonge Atiye krijgt dan ook plots een aardige wending wanneer er een symbool wordt ontdekt tijdens een archeologische opgraving in Göbeklitepe.

Tweede seizoen
De Netflix-orignal van Turkse bodem deed het eigenlijk meteen erg goed. Ook gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld IMDB kan de reeks rekenen op een gunstige score van 7,5/10. Dat er een tweede seizoen zou gaan verschijnen stond dus eigenlijk zo goed als vast. Op dat tweede seizoen is het nu dus niet lang meer wachten, want ze is vanaf morgen, donderdag 10 september 2020 te bekijken op Netflix.

De cast van de reeks The Gift bestaat uit onder meer Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun en Metin Akdülger. Zou jij alvast graag een voorsmaakje willen van het tweede seizoen? Dat kan met de hieronder terug te vinden trailer.


Lees ook: 'The Gift' seizoen 2 komt eraan op Netflix!

Lees meer over: The Gift, serie, series, Netflix original, Netflix

Populair nieuws