search
Nieuw op Netflix: het hilarische 'Family Business' seizoen 2

Nieuw op Netflix: het hilarische 'Family Business' seizoen 2

De hilarische Franse comedyserie is helemaal terug voor een veelbelovend tweede seizoen...

Geoffrey Ketels
Franse comedyseries doen het vaak behoorlijk goed en dat geldt dus ook voor de serie Family Business. Het eerste seizoen slaagde er in om heel wat harten te veroveren en dus kon een vervolg niet uitblijven.

De serie Family Business vertelt het verhaal van een niet bepaald succesvolle ondernemer die op een zeker ogenblik ontdekt dat Frankrijk wiet gaat legaliseren. Op dat ogenblik neemt hij een drastische beslissing. Hij besluit namelijk om zijn slagerij om te toveren tot een heuse coffeeshop!

Hasj-handel
In het tweede seizoen van de serie zullen we zien hoe de familie van Hazan steeds dieper verwikkeld raakt in de hasj-handel. Dat levert in de praktijk behoorlijk wat problemen op. Gelukkig lijkt Joseph voor elk probleem wel een oplossing voor handen te hebben. Deze Netflix original komt van de hand van Igor Gotesman en verscheen voor het eerst op streamingdienst Netflix op 28 juni 2019.

Kijk jij ook al uit naar het tweede seizoen van Family Business? Dan moet je nog maar even geduld hebben. Het tweede deel verschijnt namelijk reeds op Netflix op vrijdag 11 september. Wil je alvast een voorsmaakje? Dat is mogelijk met de hieronder terug te vinden trailer!

Aanbevolen artikelen