search
'RoboCop'-serie in de maak... zonder RoboCop?
Series / Nieuws

'RoboCop'-serie in de maak... zonder RoboCop?

Veel plannen met de bekende film RoboCop van onze eigen Paul Verhoeven. Nu zou er ook een serie komen.

Al eventjes is de film RoboCop Returns in de maak, maar veel krijgen we daar de laatste tijd niet over te horen. Nu is er het bericht dat er een serie moet komen en wel over een bekend personage uit de eerste film van Paul Verhoeven.

Volgens de website Moviehole, die sprak met RoboCop Returns-scriptschrijver Ed Neumeier, is er nu een serie in ontwikkeling die kijkt naar het personage Dick Jones en naar de opkomst van Omni Consumer Products.

"Ik werk er met MGM aan," bevestigde Neumeier toen hem werd gevraagd hoe de zaken ervoor staan met het project. "Het bevat alle coole dingen over RoboCop, behalve RoboCop. Ik werk samen met twee andere schrijvers, Dave Parkin en Rob Gibbs, die dit idee lieten zien aan een bevriende tv-producent. En hij liet het vervolgens aan mij zien."

Op zoek naar partners
Het is duidelijk dat de tv-serie nog in de kinderschoenen staat. Op dit moment wordt er gezocht naar partners om een pilot te maken. De grote vraag is of geldschieters wel zin hebben in een RoboCop-serie zonder RoboCop.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen