Eindelijk! Netflix komt met goed nieuws over 'Sex Education'

Netflix komt met goed nieuws over 'Sex Education'

Eindelijk kunnen de opnames voor het nieuwe seizoen worden hervat...

Geoffrey Ketels, 10 september 2020 om 18:56

De opnames van de bekende Britse serie Sex Education werden in eerste instantie uitgesteld door de Corona pandemie. Inmiddels staat het licht echter eindelijk op groen en kunnen de opnames worden hervat.
Netflix heeft een video gedeeld op Twitter die duidelijk maakt dat de opnames van het nieuwe seizoen van Sex Education zijn hervat. In de video zijn verschillende castleden te zien waaronder Gillian Anderson en Asa Butterfield die zich klaarmaken om terug te keren naar de filmset.

Lees ook: Nieuw seizoen 'Sex Education' pas later op Netflix?

sekshulpkliniek
De serie Sex Education vertelt het verhaal van de verlegen Otis die samen met een nogal euhm... bijzondere vriendin een sekshulpkliniek begint. Op zich is dat misschien niet zo vreemd, maar de twee zitten nog op de middelbare school. Pittig detail, Otis is ook nog maagd wanneer hij de sekshulpkliniek begint. Het advies dat hij geeft is dan ook volledig gebaseerd op wat hij zijn moeder hoort vertellen. Zij is namelijk werkzaam als sekstherapeute.

Het tweede seizoen van Sex Education was te bekijken vanaf 17 januari van dit jaar. Normaal zou het derde seizoen ook aan het begin van volgend jaar verschijnen, maar die kans lijkt nu eerder klein. Wanneer het derde seizoen dan wel op Netflix te zien zal zijn is voorlopig nog niet bekend.

Lees ook: Netflix-serie 'Sex Education' seizoen 3: Dit moet je weten

Lees meer over: Sex Education, serie, series, Netflix

Populair nieuws