Wanneer speelt 'The Mandalorian" seizoen 2 zich af?

Wanneer 'The Mandalorian

The Mandalorian" seizoen twee komt er over een kleine twee maanden aan. En daar hebben we zin in.

Bram de Groot, 10 september 2020 om 16:48

Een paar dagen geleden kregen we de eerste foto's te zien uit het tweede seizoen van de Star Wars-serie The Mandalorian. En hopelijk voor de fans volgt de trailer snel. Nu weten we ook iets meer over het verloop van de serie.
Het blijkt namelijk dat het tweede seizoen direct aansluit op het eerste seizoen. Dit is bevestigd door Pedro Pascal, de hoofdrolspeler uit de succesvolle serie.

Lees ook: Eindelijk details over 'The Mandalorian' seizoen 2

The Child is belangrijk
"We beginnen direct na het eerste seizoen en hij begeeft zich op zeer gevaarlijk terrein," aldus Pascal tegenover Entertainment Weekly. "Niet wetende wat er komen gaat, niet wetende hoe The Child het beste kan worden beschermd."

Lees ook: Eerste beelden 'The Mandalorian' seizoen 2!

Aan het einde van seizoen 1 zien we een confrontatie met de voornaamste schurk in de show, Moff Gideon van Giancarlo Esposito. Doordat Gideon de Dark Saber te voorschijn haalde, werd meteen duidelijk dat dit een belangrijke hint is naar hoe seizoen 2 verder kan gaan.

Bron: EW

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas, Boba Fett

Populair nieuws