Nieuw op Netflix: Het eerste seizoen van de opvallende serie 'The Duchess'

Nu op Netflix: De opvallende serie 'The Duchess'

Het is duidelijk weer tijd voor een geweldige, maar ietwat bizarre comedyserie...

Geoffrey Ketels, 11 september 2020 11:27

Een bizarre verhaallijn, maar vooral een ongelofelijke dosis humor vormen de belangrijkste ingredi├źnten van de gloednieuwe comedyserie The Duchess die vanaf morgen op Netflix te bekijken is.
Al bij het bekijken van de cast wordt duidelijk dat de comedyserie The Duchess haast een schot in de roos moet worden. De hoofdrol in deze serie is dan ook weggelegd voor niemand minder dan de stand-up com├ędienne Katherine Ryan. Zij speelt in de zesdelige reeks een alleenstaande moeder met een dochtertje. Op een zeker ogenblik denkt de vrouw aan een tweede kind, maar zonder partner wordt dat natuurlijk best lastig. Uiteindelijk speelt ze met het idee om een tweede kind te krijgen van haar inmiddels ex-man... dat is volgens haar namelijk het enige wat hij ooit goed heeft gedaan.

The End of The F***ing World
Dat er best wel wat wordt verwacht van deze gloednieuwe serie is niet alleen te wijten aan het feit dat Ryan er de hoofdrol in heeft geclaimd. Daarnaast is het namelijk ook zo dat deze serie afkomstig is van de hand van de makers van het bijzonder succesvolle The End of The F***ing World.

Ben jij ook benieuwd naar wat deze serie allemaal voor jou in petto zal hebben? Dan kan je alvast een voorsmaakje krijgen middels de onderstaande trailer. Wil je meteen de volledige zesdelige reeks ontdekken? Dat is mogelijk vanaf morgen, vrijdag 11 september 2020 op streamingdienst Netflix!


Lees meer over: The Duchess, serie, series, Netflix

Populair nieuws