search
Zéér onverwachte dood in 'The 100'
Series / Nieuws

Zéér onverwachte dood in 'The 100'

Het personage [...] kwam aan zijn einde in een van de laatste afleveringen van de geliefde serie The 100.

Al jaren is The 100 een succes, maar komende tijd wordt er toegewerkt naar de allerlaatste aflevering. Nu blijkt dat in de meest recente aflevering "Blood Giant" een groot personage het einde niet haalt. Hieronder de details, maar pas op: SPOILERS!!!

In de aflevering die afgelopen woensdag door The CW werd uitgezonden werd het personage Bellamy (Bob Morley) neergeschoten en gedood door Clarke (Eliza Taylor). Dit komt doordat Bellamy de kant kiest van de Disciples en geheimen wil verklappen aan de cultleider Cadogan (John Pyper-Ferguson).

Lees ook: Trailer 'The 100' hint naar gruwelijk einde!

Show over overleven
"Zeven seizoenen lang is The 100 een show geweest over de duistere dingen die de mensheid zal doen om te overleven en de gevolgen die dit heeft op het geweten van onze helden," zei showrunner Jason Rothenberg over de laatste aflevering.

"We wisten dat de dood van Bellamy de kern moest raken van waar het allemaal om draait: overleven. Wie je wilt beschermen. En wie je wilt opofferen. Zijn verlies is verwoestend," aldus Rothenberg. "Het zal alles beïnvloeden wat hierna komt, tot het einde van de seriefinale zelf. We danken Bob voor zijn prachtige werk gedurende de jaren en wensen hem het allerbeste bij zijn toekomstige werk."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen