Controversiële serie 'The Goop Lab' met Gwyneth Paltrow krijgt tweede seizoen

Controversiële 'The Goop Lab' krijgt toch vervolg

Ondanks felle kritiek van wetenschappers heeft Netflix nu toch een tweede seizoen aangekondigd...

Geoffrey Ketels, 12 september 2020 om 17:37

Het zat er eigenlijk niet meteen aan te komen, maar de serie The Goop Lab met Gwyneth Paltrow krijgt van Netflix dan toch een tweede seizoen.
The Goop Lab is een serie waarin actrice Gwyneth Paltrow verschillende tips geeft om gezonder en bovendien ook beter te gaan leven. Samen met het personeel van haar eigen bedrijf genaamd 'Goop' probeert ze heel wat verschillende alternatieve therapieën uit. Verschillende van deze therapieën vielen niet bepaald in goede aarde bij experts. Onder meer de Britse gezondheidsdienst heeft zich al sterk negatief uitgelaten over het programma van de actrice. Zij noemde ze zelfs ronduit "misleidend".

Aanzienlijke gezondheidsrisico's
Onder meer de Britse gezondheidsdienst heeft eerder reeds aangegeven dat de serie een aanzienlijke gezondheidsrisico met zich meebrengt. Dit niet in het minst omdat er volgens de dienst compleet foutieve informatie wordt verspreid. Gwyneth zelf reageerde op de beschuldigingen door te stellen dat ze op zo'n transparant mogelijke manier te werk gaat. Dit in het bijzonder voor de onderwerpen die voorbijkomen die (nog) niet wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Wanneer het tweede seizoen van The Goop Lab precies op Netflix te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend, maar dat ze er komt staat dus wel helemaal vast.

Lees ook: Wetenschappers trachten Netflix-serie met Gwyneth Paltrow tegen te houden

Lees meer over: The Goop Lab, serie, series, Netflix, Netflix serie, Gwyneth Paltrow

Populair nieuws