search
'The Umbrella Academy' gooide de boel op het laatste moment om
Series / Nieuws

'The Umbrella Academy' gooide de boel op het laatste moment om

The Umbrella Academy moest zijn plannen voor de finale van het tweede seizoen veranderen.

De finale van het tweede seizoen van The Umbrella Academy werd flink veranderd, toen er een grote sneeuwstorm losbrak. Dat moest allemaal op het allerlaatste moment gedaan worden.

In het tweede seizoen van de hitserie komen de personages terecht in het Texas van de jaren zestig. Daar vindt op dat moment een strijd om burgerrechten plaats en staat president John F. Kennedy op het punt op bezoek te komen. Het verhaal draaide om de wijze waarop de Hargreeves-kids mogelijk verbonden zouden zijn met de dood van de Amerikaanse president. Maar centraal staat ook het knulletje Harlan, die per ongeluk een deel van de krachten van Vanya krijgt.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' is absolute topscoorder

Finale veranderd
Een video van achter de schermen laat zien dat het scenario nog even gauw omgegooid moest worden. Titu Arya, die de rol van Lila speelde (de mysterieuze dame die een relatie kreeg met Diego), vertelde dat de finale flink omgegooid moest worden. "Spelen met het script" was noodzakelijk, omdat er ineens een sneeuwstorm op locatie kwam.

Lees ook: Deze Netflix-serie scoort bijzonder goed!

Die sneeuwstorm zorgde ervoor dat de opnames op een andere manier plaats moesten vinden dan gepland, en bovenal dat men het scenario moest herschrijven. De boel kon namelijk niet uitgesteld worden. De oplossing was dan ook simpel: "omdat we al vastgesteld hadden dat Harlan zijn krachten van Vanya had gekregen, en Vanya veel invloed op het weer had in het eerste seizoen, zouden we Harlan in wilde staat laten zien, waarbij er sneeuw valt door zijn gemoed," vulde Ellen Page aan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen