'Daredevil'-acteur Charlie Cox mogelijk terug voor meer

'Daredevil'-acteur Charlie Cox mogelijk terug

Marvel Studios zou verder willen met de acteur die tot nu toe in de Netflix-serie verscheen.

Jim Pedd, 16 september 2020 om 06:00

Marvel Studios zou in gesprek willen met acteur Charlie Cox over een eventuele terugkeer als Daredevil. Die gesprekken zouden in de loop van december gevoerd moeten worden.
Het is nu twee jaar geleden dat Netflix al zijn Marvel-series annuleerde en dat betekent dat Marvel Studios weer iets mag doen met personages als Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en Punisher. De meerderheid van de series rond de Defenders kreeg een sterke ontvangst en Marvel-baas Kevin Feige wil daarom naar het schijnt iets met de personages doen.

Lees ook: Krijgt 'Daredevil' geen vierde seizoen op Disney+?

Daredevil terug?
Alhoewel er 12 seizoenen en één miniserie gemaakt werden, met in totaal 161 afleveringen, wil Marvel de boel volledig negeren. En dan naar het schijnt toch terug met de Netflix-sterren.

Lees ook: Deze 'Daredevil'-actrice vindt geen werk meer

Om die reden zouden volgens insider Mikey Sutton in december gesprekken gevoerd worden met Charlie Cox, die drie seizoenen lang de rol van Daredevil speelde. Mocht de 37-jarige acteur dat doen, dan is dat interessant en hoeft hij misschien geen nieuw oorsprongsverhaal te doen, daar veel mensen hem toch al kennen.

Bron: geekositymag

Lees meer over: Daredevil, Charlie Cox, Marvel Studios, Netflix

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws