Dit frustreerde fans in 'The Walking Dead'

Dit frustreerde fans in 'The Walking Dead'

Tiende seizoen van The Walking Dead had voor de fans een vervelende frustrerende wending.

Bram de Groot, 15-09-2020 13:38

In de zombieserie The Walking Dead is zeker niet altijd alles wat het lijkt. Zo ook in het huidige tiende seizoen zat een flinke wending rond een bepaald personages. En dit was behoorlijk frustrerend voor de stripfans volgens een van de acteurs. Let op: SPOILERS!!
Tijdens seizoen tien van The Walking Dead blijkt dat het personage Dante een spion is van de Whisperer, iets dat niet voorkomt in de comics. Acteur Juan Javier Cardenas snapt dat de wending rond zijn personage frustrerend was.

Wending rond personage niet in comics
"Ik wist dat deze verandering rond het personage een schok zou zijn voor mensen," vertelde Cardenas aan Walking Dead BR. "Bij The Walking Dead heb je twee echt enthousiaste fangroepen: stripfans en horror- / sci-fi-fans. Toen ik zag wat het veroorzaakte en in sommige gevallen bepaalde fans frustreerde, nam ik het gewoon als een bevestiging van al het harde werk dat we hebben gestoken in het maken van het drama van Dante's verhaallijn."

Op 4 oktober wordt er een tijdelijke punt achter seizoen 10 gezet. In 2021 verschijnen zes "bonusafleveringen" voor het seizoen dat werd onderbroken door het zombiecoronavirus.

Bron: comicbook

Lees meer over: The Walking Dead, Andrew Lincoln, Rick Grimes, Seizoen 10, Fear the Walking Dead

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws