'The Flash' beantwoordt vragen rond schurk Godspeed

Godspeed is de grote schurk van het zevende seizoen van The Flash.

Jim Pedd, 15-09-2020 11:25

Fans van The Flash zijn erg benieuwd hoe het zevende seizoen van de serie verder zal gaan. Het zesde liet namelijk wat vragen onbeantwoord, wat vooral kwam doordat de boel eerder stopte dan de bedoeling was.
Een van de meest interessante facetten van het zevende seizoen zal Godspeed zijn. Hij speelt sinds het vijfde seizoen van de serie incidenteel een rol. En heeft straks, belooft showrunner Eric Wallace, veel meer te doen. Er zijn nog wat mysteries te onthullen rond zijn identiteit.

Lees ook: Stephen Amell bedenkt andere naam voor het Arrowverse

Wie is Godspeed?
"Ik hou niet van spoilers. Maar laten we zeggen dat er een zekere speedster met een wit kostuum was, van wie er steeds weer klonen op kwamen dagen. Team Flash moet daarmee om zien te gaan, maar we hebben de echte man of vrouw nooit te pakken genomen. Laten we zeggen dat we dat mysterie mogelijk oplossen dit seizoen," aldus Wallace.

Lees ook: Het Arrowverse bestaat niet meer

In de comics debuteerde Godspeed in The Flash: Rebirth #1, waarin het personage Speedsters kon scheiden van hun connectie met de Speed Force. Dat maakt hem behoorlijk dodelijk, omdat de Speedsters dat bijna niet kunnen overleven.

Bron: CB

Lees meer over: The Flash, Eric Wallace, The CW, Arrowverse, Godspeed

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 kneitergoede series op
Netflix

4 kneitergoede series op Netflix

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie