Oude bekende terug in 'The Falcon and the Winter Soldier'

Bekende terug in 'Falcon and the Winter Soldier'

De eerste Marvel-serie van Disney+ gaat nieuwe, maar ook oude bekenden introduceren.

Bram de Groot, 16 september 2020 om 17:35

Hopelijk nog in 2020 verschijnt op Disney+ de eerste Marvel Cinematic Universe-serie The Falcon and the Winter Soldier. In de show zien we meer over de dagen van Sam Wilson / The Falcon van Anthony Mackie en Bucky / The Winter Soldier van Sebastian Stan na de film Avengers: Endgame.
Nu wordt duidelijk dat we in die serie nog meer bekende personages krijgen te zien. Setfoto's onthullen namelijk het personage Batroc the Leaper, een rol van acteur Georges St-Pierre. Ook zijn op de foto's van Just Jared acteurs Emily VanCamp (Sharon Carter) en Desmond Chiam (onbekend personage) te zien.

Lees ook: Gave beelden 'The Falcon and the Winter Soldier'!


Batroc the Leaper
Het personage Batroc is bekend van zijn aandeel in de film Captain America: The Winter Soldier en nu zal hij dus ook te zien zijn in de zesdelige miniserie van Marvel op Disney+. Andere rollen zijn voor Daniel Brühl als Baron Zemo en Wyatt Russell als John Walker a.k.a. US Agent.

Bron: Just Jared

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws