Officieel: Marvels 'Wandavision' verschijnt in 2020!

Officieel: Marvels Wandavision verschijnt in 2020

De Marvel-serie Wandavision trapt de reeks MCU-series af op streamingdienst Disney+.

Bram de Groot, 17 september 2020 om 11:32

Eindelijk is er meer duidelijkheid over welke serie als eerste het Marvel Cinematic Universe uitbreidt op Disney+. Het wordt namelijk niet The Falcon and the Winter Soldier, maar WandaVision die oorspronkelijk als tweede serie te zien had moeten zijn.
Op dit moment worden de laatste opnames verricht voor The Falcon and the Winter Soldier en klaarblijkelijk zijn de opnames voor WandaVision al afgerond. In een nieuwe promovideo voor Disney+ wordt duidelijk dat deze dan ook de eerste is die zal verschijnen.


WandaVision: na Avengers: Endgame
In de superheldenserie WandaVision van Marvel Studios zien we meer over de personages Scarlet Witch en Vision en zijn er rollen voor Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Teyonah Parris, Kathryn Hahn, Kat Dennings en Randall Park.

Lees ook: Opvallende nieuwe personages uit 'WandaVision' in 'Doctor Strange 2'?

De serie speelt zich af na de film Avengers: Endgame en laat zien hoe Wanda Maximoff / Scarlet Witch erachter komt dat de dingen niet zijn zoals ze lijken, aangezien ze met Vision het ideale leven leidt in een woonwijk.

Bron: Disney+

Lees meer over: Loki, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, The Mandalorian, Hawkeye, Ms Marvel, Moon Knight, Paul Bettany, Avengers, Elizabeth Olsen

Populair nieuws