Opvallende nieuwe personages uit 'WandaVision' in 'Doctor Strange 2'?

Personages 'WandaVision' in 'Doctor Strange 2'?

Wiccan en Speed zouden de overstap moeten maken van de tv-serie WandaVision naar de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Bram de Groot, 7 september 2020 om 14:22

Het is al even bekend dat de series WandaVision en Loki een connectie zullen hebben met de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Nu is er een gerucht dat er meer personages uit WandaVision de overstap maken naar het witte doek.
In WandaVision wordt er gefocust op de Marvel-personages van Elizabeth Olsen en Paul Bettany als Wanda Maximoff / Scarlet Witch en respectievelijk Vision. Maar in de serie zien we ook hun kinderen, de tweeling Wiccan en Speed.

Wiccan en Speed naar witte doek
Het duo zal volgens MCU Cosmic (via Comic Book Movie) te zien zijn in de tweede Doctor Strange-film, net als hun moeder Wanda Maximoff die in de film de ware Scarlet Witch zou laten zien.

Lees ook: 'Dit is het plot van Disney+-serie 'WandaVision''

Er zijn ook geruchten dat Wiccan en Speed uiteindelijk onderdeel zouden worden van Young Avengers, een mogelijke serie voor op Disney+ nadat de huidige reeks geplande series zijn afgerond.

Bron: comicbookmovie

Lees meer over: Loki, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, The Mandalorian, Hawkeye, Ms Marvel, Moon Knight, Paul Bettany, Avengers, Elizabeth Olsen

Populair nieuws