search
Veranderde de 'Supernatural'-finale door corona?
Series / Nieuws

Veranderde de 'Supernatural'-finale door corona?

Supernatural moest niet eens zo heel veel veranderen of aanpassen door de coronapandemie.

De laatste afleveringen van Supernatural komen er in rap tempo aan. En die blijken alleen wat minder heftige actie te hebben. Verder is er bijzonder weinig last ervaren van de coronapandemie.

De laatste zeven afleveringen worden vanaf 8 oktober op de Amerikaanse televisiezender The CW uitgezonden. Acteur Jensen Ackles legt uit dat "er wat kleine aanpassingen gedaan zijn in de scenario's die we in maart wilden opnemen, zodat het past bij de pandemie."

Lees ook: 'Supernatural' kan zomaar eens terugkeren

Weinig is aangepast
Maar er is weinig echt aangepast volgens co-showrunner Andrew Dabb. "Dat had geen invloed op de kernonderdelen van de laatste twee afleveringen. We doen nog steeds alles wat we van plan waren als het aankomt op de personages, het verhaal en de mythologie. Maar soms moesten we de manier waarop we ergens wilden komen wel enigszins aanpassen."

Lees ook: Droevig nieuws voor 'Supernatural'

"Kijk bijvoorbeeld naar de finale. Daarvoor wilden we gigantische, extravagante dingen doen. Maar dat was niet haalbaar. Gelukkig vonden we een geweldige alternatieve manier om te komen waar we wilden komen. Het is op emotioneel vlak echt geweldig geworden. Dus dat is mooi!"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen