search

Ons nieuws van dinsdag 22 september 2020

Netflix-serie 'Unorthodox' sleept Emmy Award in de wacht
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Unorthodox' sleept Emmy Award in de wacht

'Unorthodox' is de eerste serie van Netflix waarin voornamelijk Jiddisch wordt gesproken...

De Netflix-serie Unorthodox is in de prijzen gevallen bij de Emmy Awards. De serie kreeg de award voor beste regie in een korte serie.

De Netflix serie Unorthodox werd geregiseerd door Maria Schrader. In de reeks speelt de Israëlische actrice Shira Haas de hoofdrol. Deze serie staat onder meer bekend omwille van het feit dat ze de eerste reeks is van Netflix waarin voornamelijk Jiddisch wordt gesproken. De serie is geïnspireerd op de autobiografie die is verschenen van Deborah Feldman. In totaal werd de reeks genomineerd voor acht Emmy Awards.

Vreemde Emmy's
Het waren sowieso erg bijzondere Emmy's dit jaar. De ceremonie werd dan ook uitgezonden vanuit een leeg Staples Center in Los Angeles. De ceremonie werd dit jaar gepresenteerd door Jimmy Kimmel, maar er waren ook tal van andere, speciale presentatoren aanwezig. Gastpresentatoren van dienst waren niet alleen Jennifer Aniston en Jason Bateman, maar ook Tracee Ellis Ross.

Voor het eerst in de geschiedenis van de Emmy's mochten er tijdens de ceremonie geen gasten aanwezig zijn. Het lege theater was dan ook meermaals onderdeel van de grappen die Kimmel de wereld instuurde. De personen die genomineerd waren voor de prestigieuze awards keken veelal toe vanuit hun huizen of hotelsuites waarna er live nog een toespraak werd uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Constantine'-serie op weg naar HBO Max
Series / Nieuws

'Constantine'-serie op weg naar HBO Max

HBO Max brengt ons mogelijk een serie rond de heldhaftige Constantine.

HBO Max zet flink in op DC-series. Een daarvan zal over Constantine gaan, is nu het gerucht. Er komen heel wat DC Universe-series naar de streamingdienst en deze past natuurlijk wel in het rijtje.

J.J. Abrams werkt namelijk aan een serie rond Justice League Dark, waar in de comics Constantine ook regelmatig bij hoorde. Maar los daarvan werkt men aan een spin-off van The Batman rond de politie van Gotham City en komt regisseur James Wan met een animatieserie die gebaseerd is op Aquaman.

Constantine ook
Constantine maakt al lange tijd deel uit van de Justice League Dark. Nu stelt The Vulcan Reporter dat er een serie komt voor HBO Max die draait om dit personage. Maar de serie gaat niet verbonden zijn aan de serie van J.J. Abrams.

In plaats daarvan komt er een helemaal los staande serie. Interessant is een gerucht van The Cultured Nerd, waaruit zelfs blijkt dat Constantine al gecast is:


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix trekt stekker uit 'The Dark Crystal: Age of Resistance'
Series / Nieuws

Netflix trekt stekker uit 'The Dark Crystal: Age of Resistance'

Ondanks veel lof gaat Netflix niet verder met de The Dark Crystal-prequelserie.

Netflix zal zich niet populair maken met het besluit om na slechts één seizoen te stoppen met The Dark Crystal: Age of Resistance. De poppen-/animatieserie van The Jim Henson Company is een prequel op de film The Dark Crystal uit 1982 van Jim Henson.

De serie verscheen op 30 augustus verleden jaar online met tien afleveringen en deze werd bijna unaniem goed ontvangen door de critici en het publiek. Het nieuws werd onthuld door Jim Henson Company CEO en uitvoerend producent Lisa Henson.

"We kunnen bevestigen dat er geen nieuw seizoen van The Dark Crystal: Age of Resistance komt. We weten dat de fans graag willen weten hoe dit hoofdstuk van The Dark Crystal saga afloopt en we zullen zoeken naar manieren om dat verhaal in de toekomst te vertellen," aldus Henson.Dankbaarheid
"We zijn Netflix zo dankbaar voor het vertrouwen om deze ambitieuze serie te realiseren; we zijn ontzettend trots op ons werk aan Age of Resistance, en de lof die het heeft gekregen van fans, critici en onze collega's die onlangs een Emmy voor Outstanding Children's Program hebben ontvangen," sloot Henson af in het officiële statement.

Lees ook: Hilarische bloopers Netflix-serie 'The Dark Crystal: Age of Resistance'

Netflix bedankte op zijn beurt The Jim Henson Company en alle betrokkenen. Via Twitter werd er ook gereageerd, door onder meer de schrijver en ook vele teleurgestelde fans.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste recensies 'The Walking Dead: World Beyond'
Series / Nieuws

Eerste recensies 'The Walking Dead: World Beyond'

Is deze volgende serie in het The Walking Dead universum de moeite waard? De eerste recensies staan online.

Over enkele weken wordt de aflevering "A Certain Doom" van seizoen 10 van The Walking Dead uitgezonden. Gelijk na die aflevering verschijnt ook de eerste aflevering van de nieuwe serie The Walking Dead: World Beyond. De eerste recensies staan nu online.

Onder meer de mensen van Comicbook.com hebben afleveringen van World Beyond gezien en noemen deze een "een moedige en andere richting" voor het universum. De serie zou vooral indruk maken doordat we een beschaving te zien krijgen die we niet eerder zagen in de show, compleet met een soort overheid. Wel zou de serie niet zo eng zijn en een optimistischere toon hebben.

Andere insteek: wisselend ontvangen
De recensent van Den of Geek ziet ook het verschil. "World Beyond biedt in ieder geval iets anders dan de originele show, en dat is een welkom verschil," valt te lezen in de recensie. Op de website TV Guide staan er minder positieve woorden over de toon: "World Beyond biedt het publiek geen frisse ideeën of fascinerende personages om mee kennis te maken."

Lees ook: Trailer 'The Walking Dead' spin-off: redder in nood?

The Walking Dead: World Beyond bestaat uit twee seizoenen van elk tien afleveringen en het eerste seizoen start op 4 oktober op AMC. In Nederland is de serie te volgen van Amazon Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mooie woorden voor 'Jurassic World'-serie van Netflix
Series / Nieuws

Mooie woorden voor 'Jurassic World'-serie van Netflix

Actrice Bryce Dallas Howard spreekt bewondering uit voor de kwaliteit van Camp Cretaceous.

Eerder deze maand verscheen op Netflix de animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous, of Jurassic World: Kamp Krijtastisch in het Nederlands. De achtdelige reeks is verrassend volwassenen en slaagt in wat andere animatieseries gebaseerd op grote films niet altijd lukt.

De animatieserie rond een groep tieners die tijdens de Indominus Rex-uitbraak in Jurassic World uit 2015 verdwaald raken, is sterk ontvangen door de critici en ook actrice Bryce Dallas Howard is trots op de productie van DreamWorks Animation Television, Amblin Television en uiteraard Netflix.

Sterk ontvangst en mooie woorden
De Tomatometer van Rotten Tomatoes noteert een nette 71 procent en het publiek is zelfs nog positiever: 86%. Bryce Dallas Howard gaf de show en producent Colin Trevorrow de credits. En dat is geheel terecht aangezien het daadwerkelijk een leuke toevoeging is op de franchise.

Lees ook: Gave trailer 'Jurassic World'-serie van Netflix!

"Wat Colin Trevorrow heeft gedaan met #CampCretaceous is absoluut briljant. Om het park binnen te stappen en de fantasie werkelijkheid te laten worden, zorgt voor veel bewondering en opwinding waar we als kijkers van houden en naar hunkeren. En voor de mede-ouders van dino-liefhebbende kinderen; ik ben zo opgewonden om dit verhaal voor mijn gezin te beleven."

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cool: Nieuwe Marvel-personages en origineel Vision-pak in 'WandaVision'
Series / Foto's

Cool: Nieuwe Marvel-personages en origineel Vision-pak in 'WandaVision'

De eerste trailer voor WandaVisoin was een flinke verrassing. Check alle details.

Gisteren verscheen zomaar de trailer voor WandaVisio online. Het is de eerste Marvel-serie binnen het Marvel Cinematic Universe, die op Disney+ moet verschijnen. In december gaat de zesdelige miniserie van start. Hieronder de meest opvallende details uit de trailer!

Lees ook: Eerste trailer Marvel-serie 'WandaVision'!

Vision in zijn originele pak!
In één van de shots zien we Vision (Paul Bettany) in zijn originele groen/gele pak uit de strips van Marvel Comics. Het lijkt erop dat deze dient als een Halloween-kostuum.Nieuwe personages: en mysterieus figuur
En er waren ook enkele belangrijke personages te zien, met Kathryn Hahn als de luidrustige buurvrouw Agnes / de bekende Marvel-heks Agatha Harkness) en Teyonah Parris als Monica Rambeau, het personage dat we als jong meisje zagen in de film Captain Marvel uit 2019. Als eerste hieronder Agnes / Agatha (2x), daarna Monica Rambeau.SHIELD-opvolger SWORD
In de trailer worden ook agenten van de organisatie S.W.O.R.D. (Sentient World Observation and Response Department) getoond. Deze organisatie volgt mogelijk S.H.I.E.L.D. op. In WandaVision komt S.W.O.R.D. af op de fantasierijke tv-wereld die Scarlet Witch heeft gecreëerd en dat een compleet stadje gevangen houdt. Agenten zijn te zien en Monica Rambeau is daar een van.Vrolijk duo: WandaVision!
En hieronder nog vier foto's uit de trailer, die officieel zijn vrijgegeven door Marvel / Disney+. Uiteraard zien we vooral de personages Scarlet Witch en Vision van respectievelijk Elizabeth Olsen en Paul Bettany. Afrondend zie je ook de officiële poster voor de serie die ergens in december op Disney+ verschijnt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Harry Potter krijgt een serie op HBO!
Series / Nieuws

Harry Potter krijgt een serie op HBO!

Het gerucht gaat dat er vol ingezet wordt op een serie rond Harry Potter.

HBO Max moet groeien, groeien en groeien. Daarvoor zet Warner Bros. al volop in op DC-series. Maar er is nog een waardevol eigendom van Warner Bros., en dat is de Harry Potter-franchise. Ook daar zou een serie van komen voor HBO Max.

Om een beetje succesvol een vuist te kunnen maken tegen concurrenten als Netflix en Disney+, moet Warner Bros. met HBO Max iets heel goeds te bieden hebben. Daarvoor zet men al in op bijvoorbeeld een spin-off van bioscoopfilm The Batman, maar er is nog meer op komst.

Harry Potter
Volgens lekker Grace Randolph werkt Warner Bros. aan een reeks series rond Harry Potter, het beroemde toverpersonage van schrijfster J.K. Rowling. De series mogen echter nog niet aangekondigd worden, omdat de rechten op streaming niet in handen van Warner zijn, maar van Universal Pictures.

Het idee zou zijn om die rechten eerder terug te krijgen, maar voor Warner Bros. kan het ook betekenen dat er tot 2022 gewacht moet worden om de boel aan te kondigen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de meest geliefde 'The Walking Dead'-afleveringen
Series / Nieuws

Dit zijn de meest geliefde 'The Walking Dead'-afleveringen

The Walking Dead-fans mochten stemmen op hun favoriete afleveringen uit de serie.

Voordat het tiende seizoen van The Walking Dead afgerond wordt op AMC, komt er een marathon met de zes meest geliefde afleveringen uit de geschiedenis van de serie.

Vorige week lanceerde The Walking Dead op Twitter een reeks polletjes om te achterhalen welke afleveringen fans de leukste vonden van bepaalde tijdperken uit de serie.

Lees ook: 'The Walking Dead' heeft een probleem met personages

Grote meerderheid
Telkens weer was er een grote meerderheid voor een zekere aflevering. Kijkers vonden bijvoorbeeld de première van de serie de ideale start van de marathon.

Lees ook: Terugkeer fanfavoriet in 'The Walking Dead' is mogelijk!

Maar meer afleveringen wonnen. We zetten ze voor je op een rij. Allereerst mochten mensen dus kiezen voor een The Early Days-aflevering. Die won de première, Days Gone Bye, natuurlijk.


Van het derde en vierde seizoen won de aflevering Too Far Gone, de midseason finale van het vierde seizoen waarin de Governor de gevangenis aanvalt en een geliefd personage doodt.


Dan is het vijfde seizoen aan de beurt, The Road to Terminus. Daarin wint de eerste aflevering van het vijfde seizoen, No Sanctuary - eveneens de meest bekeken aflevering van de serie ooit.


De première van het zesde seizoen is ook een van de winnaars. Alexandria Arrival deed het dus erg goed:


Ook een aflevering die flink ver kwam draait om de oorlog tegen de Savoirs. De gruwelijke aflevering The Day Will Come When You Won't Be, won.


En van de meest recente afleveringen, won het afscheid van Rick Grimes.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde seizoen 'You' laat nog lang op zich wachten
Series / Nieuws

Derde seizoen 'You' laat nog lang op zich wachten

Maar de opnames van You van Netflix gaan wel snel van start!

De opnames van het derde seizoen van Netflix-hit You gaan in november van start. Na vele maanden van wachten en relatieve stilte, weten we dus eindelijk wanneer de serie weer verder gaat.

De show van Netflix zal in november dus beginnen met de opnames en die duren tot april 2021. Daarmee zal de derde reeks nog wel eventjes op zich laten wachten. Netflix vernieuwde de serie al in januari, nadat het tweede seizoen maar liefst 54 miljoen streamers trok.

Lees ook: 'You' seizoen 3: Dit moet je weten

Creepy serie
De serie You is gebaseerd op het boek uit 2014 van Caroline Kepnes en introduceert het publiek aan Joe Goldberg. Hij is de briljante manager van een boekenwinkel, die het pad kruist met een aspirant schrijfster. Het wordt een charmante crush, die al snel verwordt tot iets doodengs als Joe helemaal geobsedeerd raakt met haar.

Lees ook: 'You'-acteur overleden aan Coronavirus

Het tweede seizoen werd weer net iets anders, maar baseerde zich losjes op het boek Hidden Bodies van Kepnes. Daarin verhuist Joe van New York City naar Los Angeles om aan zijn verleden te ontsnappen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wanneer 'Star Trek: Discovery' te zien is
Series / Nieuws

Wanneer 'Star Trek: Discovery' te zien is

Het derde seizoen van Star Trek: Discovery komt naar Netflix, en doet dat op 16 oktober.

Netflix bevestigt dat Star Trek: Discovery op 16 oktober van start gaat wereldwijd. In de Verenigde Staten verschijnen nieuwe afleveringen op CBS All Access al op 15 oktober.

Voor Netflix geldt dat de streamingdienst het derde seizoen ook mag streamen. Maar de internationale première is dus telkens een dag na de Amerikaanse. Daarmee zijn de afleveringen dan voor 190 landen in de wereld te zien, iets later dan de rest.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' gaat ook om tijdreizen draaien

Derde seizoen
Het derde seizoen van Star Trek: Discovery gaat half oktober van start. De boel draait erom dat de Federation niet meer is wat het was, na een gebeurtenis genaamd the burn. Daardoor viel de Federation grotendeels uit elkaar. Maar de Discovery-crew besluit om weer hoop naar het universum te brengen en doet daar alles voor.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 draait hierom

Overigens is het nog wachten op het eerste seizoen van Star Trek: Lower Decks. Die serie is nog nergens te streamen, behalve in de Verenigde Staten. Netflix noch Amazon Prime Video hebben de rechten hierop gekocht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Falcon and The Winter Soldier' voorlopig niet op Disney+
Series / Nieuws

'The Falcon and The Winter Soldier' voorlopig niet op Disney+

Dik balen voor de fans: De Marvel-serie The Falcon and The Winter Soldier verschijnt pas na WandaVision.

Gisteren was er de eerste trailer voor WandaVision en dat was uiteraard eens iets leuks voor de fans van het Marvel Cinematic Universe. Maar er was ook minder nieuws met dat The Falcon and The Winter Soldier voorlopig niet op Disney+ verschijnt.

De Marvel-serie die eigenlijk in augustus moest debuteren komt nu pas ergens in 2021 uit. Dit werd duidelijk via een pagina op de Amerikaanse Disney+ waarop dat jaartal staat vermeld bij de promotrailer van enkele maanden geleden. Check onderstaand bewijs maar.

Lees ook: Eerste trailer Marvel-serie 'WandaVision'!


Veel nieuwe opnames
Op dit moment wordt de hand gelegd aan de laatste reeks opnames voor The Falcon and The Winter Soldier waarin we meer te zien krijgen over hoe de twee personages omgaan met het schild en taak van Captain America die in Avengers: Endgame afscheid nam van de Avengers.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian': Waarom kent niemand de Jedi?
Series / Nieuws

'The Mandalorian': Waarom kent niemand de Jedi?

Waarom is iedereen het bestaan van de Jedi vergeten in The Mandalorian?

Waarom weet niemand van de Jedi? The Mandalorian onthulde de trailer voor het tweede seizoen. Daarin kreeg Din Djarin de opdracht om te zoeken naar de Jedi, waar Baby Yoda naartoe teruggebracht moet worden.

"Verwacht je dat ik het sterrenstelsel ga doorzoeken, om dit wezen af te leveren aan een ras van vijandelijke tovenaars?" vraagt Din. Dat is opmerkelijk, want de Jedi waren lange tijd een grote kracht in de franchise. Hun enorme tempel stond in het centrum van de stadplaneet Coruscant en ze vochten in de Clone Wars op talloze planten.

Lees ook: 'The Mandalorian' kreeg mogelijk enorme tegenslag

Niet meer bekend
Din is echter niet de enige die niet heel bekend is met het bestaan van de Jedi. Han Solo zei ooit: "Ik heb nooit iets gezien dat mij doet geloven dat er een almachtige Force is die alles beheerst." En Darth Vader wordt door andere Imperials simpelweg een "zielige gelover in een oeroude religie" genoemd.

Lees ook: Naar deze serie kijken mensen het meeste uit!

De Jedi zijn dus massaal vergeten en dat komt door Order 66. De Jedi werden grotendeels uitgemoord, op een handvol van hen na.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' teaset verdoemenis
Series / Foto's

'The Walking Dead' teaset verdoemenis

The Walking Dead ziet er behoorlijk dodelijk uit op deze nieuwe foto van het tiende seizoen.

De overlevenden bereiden zich voor op een gevaarlijke strijd in The Walking Dead. A Certain Doom is de langverwachte finale van het tiende seizoen en nu zien we een nieuwe foto.

Daryl en zijn militie zijn op het beeld onderweg naar Beta en zijn leger aan Walkers. Ze zijn omringd door een horde zombies en onder aanval van de Whisperers. Het gaat dus zenuwen van staal vragen van onze helden om zich een weg tussen de ondoden te vinden en de Whisperers te verslaan.

Lees ook: 'The Walking Dead' heeft een probleem met personages

Bewegen door de horde
Al sinds de tweede aflevering van The Walking Dead weten we dat het mogelijk is voor mensen om zich tussen een horde zombies te bewegen. Daarvoor hoeven ze zich alleen maar te bedekken met de ingewanden van zombies. Zo vallen ze niet meer op. En die kennis moet nu dus aangewend worden voor de finale van het tiende seizoen.

Lees ook: Terugkeer fanfavoriet in 'The Walking Dead' is mogelijk!

In de aflevering zien we dat Daryl zich een weg tussen de zombies probeert te banen. Achter hem een Whisperer, klaar voor de aanval.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Legends of Tomorrow' zit straks bomvol aliens
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow' zit straks bomvol aliens

Legends of Tomorrow zit straks ineens helemaal vol met aliens en doet 't anders dan je denkt.

Legends of Tomorrow keert in 2021 terug op televisie. In dat jaar gaat de serie aliens tonen. Dat is geen nieuw concept voor het Arrowverse. Supergirl is bijvoorbeeld ook een alien en bestaat in een serie die bijna volledig draait om buitenaardse wezens.

De eerste crossover waarin de Legends en Supergirl te zien waren, was bovendien Invasion!. Daarin moesten zij samenwerken om te vechten tegen de Dominators, die probeerden de Aarde over te nemen omdat ze metamensen als een bedreiging voor de intergalactische politiek zagen.

Lees ook: 'Legends of Tomorrow' krijgt uniek nieuw personage

Ditmaal anders!
Showrunner Keto Shimizu laat nu weten dat men het anders gaat doen dan eerst, al het op aliens aankomt. "We gaan ditmaal met verschillende genres aan de slag. Supergirl heeft een eigen versie van aliens en we proberen hen er echt heel anders uit te laten zien. We drukken er echt ons eigen stempel op," vertelde Shimizu.

Lees ook: Gave poster 'Legends of Tomorrow' seizoen 6

Los van Supergirl heeft tot nu toe geen enkele serie uit het Arrowverse een verhaallijn van een volledig seizoen gehad die draait om buitenaardse wezens.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veranderde de 'Supernatural'-finale door corona?
Series / Nieuws

Veranderde de 'Supernatural'-finale door corona?

Supernatural moest niet eens zo heel veel veranderen of aanpassen door de coronapandemie.

De laatste afleveringen van Supernatural komen er in rap tempo aan. En die blijken alleen wat minder heftige actie te hebben. Verder is er bijzonder weinig last ervaren van de coronapandemie.

De laatste zeven afleveringen worden vanaf 8 oktober op de Amerikaanse televisiezender The CW uitgezonden. Acteur Jensen Ackles legt uit dat "er wat kleine aanpassingen gedaan zijn in de scenario's die we in maart wilden opnemen, zodat het past bij de pandemie."

Lees ook: 'Supernatural' kan zomaar eens terugkeren

Weinig is aangepast
Maar er is weinig echt aangepast volgens co-showrunner Andrew Dabb. "Dat had geen invloed op de kernonderdelen van de laatste twee afleveringen. We doen nog steeds alles wat we van plan waren als het aankomt op de personages, het verhaal en de mythologie. Maar soms moesten we de manier waarop we ergens wilden komen wel enigszins aanpassen."

Lees ook: Droevig nieuws voor 'Supernatural'

"Kijk bijvoorbeeld naar de finale. Daarvoor wilden we gigantische, extravagante dingen doen. Maar dat was niet haalbaar. Gelukkig vonden we een geweldige alternatieve manier om te komen waar we wilden komen. Het is op emotioneel vlak echt geweldig geworden. Dus dat is mooi!"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix heeft na 6 weken een nieuwe nummer één
Series / Streaming-diensten

Netflix heeft na 6 weken een nieuwe nummer één

Netflix-serie Lucifer weet na weken een andere Netflix Original van de troon te stoten.

Netflix weet weer flink te scoren met het vijfde seizoen van Lucifer. De serie ging op 17 augustus verder op Netflix en staat nu voor het eerst bovenaan de wekelijkse ranglijst die Nielsen vrijgeeft.

Voor het eerst in anderhalve maand valt The Umbrella Academy daarmee van de topplaats af. Ook interessant: The Legend of Korra stijgt van de achtste naar de tweede plek en The Umbrella Academy valt terug naar de derde plek. Dat is net genoeg om The Office van zich af te houden, dat Shameless inhaalde.

Lees ook: 'Lucifer' laat je nu al de meest speciale aflevering zien

Wekelijkse cijfers
Nielsen baseert zich bij zijn statistieken op de wekelijkse kijkcijfers van Netflix. Dat wordt gemeten door het aantal minuten dat consumenten een serie streamt op te tellen. Netflix geeft zelf geen cijfers vrij, maar voor Nielsen is het wel mogelijk om dit soort statistieken te maken. Interessant is dat alleen Netflix in de top 10 staat, terwijl ook Disney+, Hulu en Amazon Prime Video meegenomen worden.

Lees ook: 'Lucifer'-musicalaflevering wordt heel speciaal!

Lucifer (75 afleveringen) "“ 1,591 minuten (miljoenen)
The Legend of Korra (52 afleveringen) "“ 1,248 minuten
The Umbrella Academy (20 afleveringen) "“ 1,088 minuten
The Office (192 afleveringen) "“ 928 minuten
Shameless (121 afleveringen) "“ 802 minuten
Grey's Anatomy (361 afleveringen) "“ 768 minuten
Project Power (1 aflevering) "“ 761 minuten
Criminal Minds (277 afleveringen) "“ 713 minuten
NCIS (353 afleveringen) "“ 533 minuten
Teenage Bounty Hunters (10 afleveringen) "“ 422 minuten
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video voegde deze series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde deze series nieuw toe

Amazon Prime Video komt met weer een complete serie deze week.

Heel veel feest was het deze week niet op Amazon Prime Video. Sterker nog, er verscheen maar één nieuwe serie online, en er verscheen een nieuwe aflevering van de superhelden (of eigenlijk antihelden) serie The Boys. Hoe dan ook, in dit weekoverzicht zetten we het voor je op een rij.

Nieuwe serie
Allereerst de nieuwe serie. Dat is Bones. Hieronder volgt de omschrijving.
BONES (seizoen 1 - 12): Deze serie volgt Dr. Temperance 'Bones' Brennan en de FBI Special Agent Seeley Booth, die samen een team op mogen zetten en leiden om moordgevallen te onderzoeken. Vaak is er niet veel meer over dan wat verrot vlees en een stel botten.

Nieuwe aflevering
THE BOYS (aflevering 5, seizoen 2): Het gaat om de aflevering met de titel We Gotta Go Now, die geregisseerd is door Ellie Monahan. Een synopsis hebben we helaas niet voor de aflevering van The Boys, maar deze kan je sinds 18 september streamen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.