'Legends of Tomorrow' zit straks bomvol aliens

'Legends of Tomorrow' zit straks bomvol aliens

Legends of Tomorrow zit straks ineens helemaal vol met aliens en doet 't anders dan je denkt.

Jim Pedd, 22 september 2020 om 10:18

Legends of Tomorrow keert in 2021 terug op televisie. In dat jaar gaat de serie aliens tonen. Dat is geen nieuw concept voor het Arrowverse. Supergirl is bijvoorbeeld ook een alien en bestaat in een serie die bijna volledig draait om buitenaardse wezens.
De eerste crossover waarin de Legends en Supergirl te zien waren, was bovendien Invasion!. Daarin moesten zij samenwerken om te vechten tegen de Dominators, die probeerden de Aarde over te nemen omdat ze metamensen als een bedreiging voor de intergalactische politiek zagen.

Lees ook: 'Legends of Tomorrow' krijgt uniek nieuw personage

Ditmaal anders!
Showrunner Keto Shimizu laat nu weten dat men het anders gaat doen dan eerst, al het op aliens aankomt. “We gaan ditmaal met verschillende genres aan de slag. Supergirl heeft een eigen versie van aliens en we proberen hen er echt heel anders uit te laten zien. We drukken er echt ons eigen stempel op,” vertelde Shimizu.

Lees ook: Gave poster 'Legends of Tomorrow' seizoen 6

Los van Supergirl heeft tot nu toe geen enkele serie uit het Arrowverse een verhaallijn van een volledig seizoen gehad die draait om buitenaardse wezens.

Bron: CB

Lees meer over: Legends of Tomorrow, Arrowverse, The CW

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws