Eerste trailer Marvel-serie 'WandaVision'!

Eerste trailer Marvel-serie 'WandaVision'!

Vreemde en spectaculaire beelden uit eerste en enige Marvel-serie op Disney+ in 2020.

Bram de Groot, 21 september 2020 om 19:04

Na de korte teaser van begin dit jaar zie je hieronder de volledige trailer voor de Marvel-serie WandaVision. De zesdelige soort van sitcom-show rond de personages Scarlet Witch en Vision van respectievelijk Elizabeth Olsen en Paul Bettany verschijnt "binnenkort".
Lees ook: Officieel: Marvels 'Wandavision' verschijnt in 2020!

De beelden maken duidelijk dat Wanda Maximoff / Scarlet Witch en Vision in een tv-serie zijn belandt, iets dat uiteraard helemaal niet kan. De grote vraag is hoe dit heeft kunnen ontstaan, zeker omdat we Vision nog zagen sterven in Avengers: Infinity War.


Grote verrassingen rond Scarlet Witch
Het lijkt er verdacht veel op dat WandaVision de grotere krachten van Scarlet Witch gaat laten zien. Met haar totale kracht is zij namelijk flink anders dan wat we tot op heden van haar hebben gezien in de films.

Lees ook: Opvallende nieuwe personages uit 'WandaVision' in 'Doctor Strange 2'?

De serie moet dan ook vooral dienen als een vreemde, creatieve introductie van de ware Scarlet Witch die in maart 2022 ook te zien moet zijn in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Naar verwachting verschijnt WandaVision in december op Disney+.

Bron: Marvel

Lees meer over: Loki, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, The Mandalorian, Hawkeye, Ms Marvel, Moon Knight, Paul Bettany, Avengers, Elizabeth Olsen

Populair nieuws