Hilarische serie 'Who Is America?' vanaf nu te bekijken op NPO3

Hilarische serie 'Who is America?' kijken op NPO3

In de serie kruipt Sacha Baron Cohen in de huid van enkele iconische personages...

Geoffrey Ketels, 23 september 2020 om 14:34

In de serie Who Is America? kruipt Sacha Baron Cohen in de huid van enkele iconische personages om daarna tal van belangrijke figuren te interviewen. De serie is vanaf vandaag, maandag 21 september 2020 te bekijken op NPO3.
Het spreekt voor zich dat Sacha Baron Cohen ondertussen al lang geen onbekende meer is voor ons. Door de jaren heen heeft hij zich dan ook reeds laten opmerken als personages zoals Ali G, Borat en natuurlijk ook Brüno. Nu is hij dus te zien in de serie Who Is America? en ook deze reeks zal op je lachspieren werken!

Zes verschillende personages
Voor deze nieuwe serie Who Is America? kruipt Sacha Baron Cohen in de huid van zomaar even zes verschillende personages. Op deze manier maakt hij kennis met de verschillende politieke individuen in de Verenigde Staten. Gaande van de meest beruchte figuren tot tal van onbekenden uit de politiek, allemaal komen ze aan bod.

Wil jij deze serie ook graag volgen? Dan is dat vanaf vandaag, maandag 21 september 2020 mogelijk op NPO3. De serie wordt uitgezonden om 22h45.

Lees meer over: Who Is America, serie, series, NPO3

Populair nieuws