'The Walking Dead: World Beyond' laat einde van de wereld zien

Walking Dead: World Beyond laat einde wereld zien

The Walking Dead: World Beyond reist naar het begin van de apocalypse!

Jim Pedd, 24 september 2020 om 09:06

The Walking Dead: World Beyond reist terug naar het begin van de apocalypse. De serie speelt zich een decennium na het begin van het einde van de wereld af en laat een wereld zien waarin zombies, ofwel Empties, zoals ze in deze serie genoemd worden, het overgenomen hebben.
De serie zal in de eerste aflevering kijken naar The Night the Sky Fell. Dat is het crashen van een vliegtuig dat helemaal vol zombies zit. En precies dat speelde zich aan het begin van het einde af.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' geneest de zombies mogelijk

Einde van de wereld
“Er waren twee gebeurtenissen waar we het heel erg veel over hebben in de pilot. De eerste daarvan is The Night the Sky Fell,” vertelt showrunner Matt Negrete. “We krijgen daar flashbacks naar te zien. Het is een hele duistere reeks aan flashbacks die we te zien krijgen, waarin echt erge dingen gebeuren. Het heet The Night the Sky Fell, omdat er op dat moment letterlijk kwaadaardige dingen te lucht uit kwamen vallen.”

Lees ook: Trailer 'The Walking Dead' spin-off: redder in nood?

En verder vertelde Negrete: “Het was echt een nacht waarin het lot van iedereen die dit meemaakte veranderde. Het is ook de laatste keer dat ze angst op die manier ervaren hebben, want wat ze deden was is richting veiligheid gaan en daarin hebben ze hun leven sindsdien voornamelijk doorgebracht.”

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, AMC, Matt Negrete

Populair nieuws